100 YIL ÖNCE YANAN HÜRRİYET ATEŞİNİN GURURU, İLELEBET GÖĞSÜMÜZDE! ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Atamızın önderliğinde 100 yıl önce yanan bağımsızlık ateşinin gururunu bugün coşkuyla kutluyoruz.

Atamızın izinde, Cumhuriyetimizin gölgesinde, değerlerimizle büyüyen bir spor kulübü olarak; bu gururu ilk günkü heyecanımızla ilelebet göğsümüzde taşıyacağımızı onurla haykırıyoruz!
 
Bağımsızlık mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu eşsiz vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet ve rahmetle anıyoruz.
 
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
 
100 YIL ÖNCE YANAN HÜRRİYET ATEŞİNİN GURURU, İLELEBET GÖĞSÜMÜZDE!

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Atamızın önderliğinde 100 yıl önce yanan hürriyet ateşinin gururunu, bugün ilk günkü heyecanımızla yaşıyoruz!
 
30 Ağustos Zaferi’nin 100. yılında, Fenerbahçe Spor Kulübü Üye İlişkileri Departmanı ve Yüksek Divan Kurulumuzla birlikte bu anlamlı günü coşkuyla kutlayacağımız bir etkinliğe ev sahipliği yapacak olmaktan mutluluk duyuyoruz.
 
Onur konuğumuz Prof. Dr. İlber Ortaylı ile 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yılına bakışı konuşacağımız; Atamızı, kahraman şehitlerimizi anacağımız özel günde, Başkanımız Ali Y. Koç’un ve Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar’ın katılımıyla, siz değerli üyelerimiz ile Faruk Ilgaz Tesislerimizde buluşacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir