2023, SEVGİ-HOŞGÖRÜ VE FARKINDALIK YILI OLSUN!!!

Yine dünyada acı, açlık,yoksulluk, kanın, gözyaşının hakim olduğu, doğal felaketlerin yaşandığı, kadına, çocuğa, hayvanlara şiddetin ve istismarın alçakça-insafsızca uygulandığı, doğa’ya hoyratça kötü davranıldığı, bölgesel savaşların olduğu ve ayrıca Kovid 19 Koronavirüsün hala bir kabus gibi insanlığın başına dert olduğu kötü bir yılı daha geride bırakıyoruz.

Ali Akdemir: Gazetem Eu ve Liman Dergisi Editörü

2023 yılında, bir daha acı, keder ve gözyaşının yaşanmadığı, anaların ağlamadığı, çocukların ölmediği, kadına şiddetin uygulanmadığı, doğanın ve hayvanların korunduğu ve hepsinden önemlisi dünyanın geleceğiyle ilgili tüm insanların ortak kaygı içersinde, sorumluluk duygusuyla hareket edeceği günlerle dolu geçmesini umuyoruz.

UMUT VE ÖZLEMLER YAŞATILSIN!

Yeni yılın umut ve özlemlerimizin yeşertileceği bir yıl olması dileğiyle, kendi aramızdaki ilişkilerde; daha fazla hoşgörü, sevgi, ve barış duyguları hakim olsun diyoruz.

Gazetem Eu ve Liman Dergisi olarak; Hoşgörü, Barış, Sevgi ve Engelsiz bir dünya özlemiyle, el ele, yürek yüreğe, mutlu, sağlıklı ve esenlik dolu günler diliyoruz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir