9 yıl sonra ekranlara dönen İbo Show ne kadar izlendi?

9 yıllık bir aranından İbrahim Tatlıses’in fenomen programı İbo Show, Star TV’de ekranlara dönü. Merakla beklenen program, reyting listelerine hızlı bir giriş yaptı.

9 yıllık bir aranından İbrahim Tatlıses’in fenomen programı İbo Show, Star TV’de ekranlara dönü. Merakla beklenen program, reyting listelerine hızlı bir giriş yaptı.

14 Kasım tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total’de ilk sırada Show TV’de yayınlanan “Kuzey Yıldızı İlk Aşk”, 2. sırada 9 yıl sonra Star TV’de ekrana geri dönen “İbo Show” programı, 3.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı.

Star’da yayınlanmaya başlayan ‘İbo Show’, 9 yıllık hasrete son verdi. Birbirinden özel isimlerin konuk olduğu ‘İbo Show’un ilk bölümü herkesi ekran başına kilitledi.

Duyguların dile geldiği, sevincin ve hüznün bir arada yaşandığı ilk bölümde, herkesin merakla beklediği sorular cevap buldu. Aynı zamanda sosyal medyada da #iboshow etiketiyle programın nabzını tutan seyirci, binlerce yorum yaptı.

Total ve ABC1 kategorilerinde 2, AB’de ise 3. sırada yer alan İbo Show, ilk bölümüyle sosyal medyada en çok konuşulan konular arasındaydı. #iboshow etiketiyle yorum yapan binlerce seyirci, programın nabzını saniye saniye tuttu.

Öte yandan #iboshow etiketi, sosyal medyada uzun saatlerce Türkiye gündeminde kalırken, ilk bölüm konukları arasında yer alan Deniz Seki ve Şafak Sezer de sosyal medyanın en çok konuşulanları arasındaydı.

Deniz Seki’nin seslendirdiği şarkı sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Yıllar sonra ekranlara dönen İbo Show’un ilk konuklarından biri Deniz Seki oldu. Seki, Ahmet Kaya’nın “Nerden Bileceksiniz” parçasını yorumladı. Deniz Seki’nin seslendirdiği şarkı Twitter’ın gündemine oturdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir