ALİ EREN DEMİREZEN, ÜLKEMİZİN ÖZLEMİNE SON VERECEK

20 Eylül tarihinde Ukrayna’da ringe çıkacak olan Ağır sıklet boksörlerimizden Ali Eren Demirezen, Viktor Faust ve Volkan Gökçek Antrenörleri Bülent Başer ve Mutlu Akın ile birlikte Ukrayna’ya uçtu. Pandeminin yayılmasından beri ringlerle buluşamayan ve maçları iptal olan ağır sıklet boksörümüz Ali Eren Demirezen, eldiven giymek için sabırsızlanıyor.

Erol Ceylan, ‘Bundan sonraki hedef dünya şampiyonluğu’

Dünyanın en büyük kulüpleri arasında yer alan Türk boks kulübü EC BOXİNG’in yönetim kurulu başkanı ve sporcumuzun promotörü Erol Ceylan, hedeflerinin büyük olduğunu belirterek, ‘Viktor Faust ve Ali Eren Demirezen, dünyanın en iyi boksörleri arasında yer almaktadır. Bu iki boksör üzerde durarak ikisini de dünyanın zirvesine çıkarmak istiyorum. Ali, ülkemizdeki en iyi ağır sıklet boksörüdür ve dünya şampiyonu olabilecek kapasiteye sahip olan tek ağır sıklet boksördür. Bu yüzden Ali, ile ülkemize ilk dünya şampiyonluğunu yaşatmak istiyorum. Ali, bu karşılaşmanın ardından hiç ara vermeden hemen zorlu antrenmanlara devam edecek ve gelecek yıl kendisini dünya şampiyonluk eleme veya direk dünya şampiyonluk maçına çıkarmayı planlıyorum. Hedefimiz dünya şampiyonluğudur bunu da gözümüzün önünden hiç kaçırmayacağız’ şeklinde konuştu.

Bülent Başer, ‘Sporcum çok hırslı’

EC BOXİNG baş antrenörü Bülent Başer, sporcusunun performansından memnun olduğunu vurgulayarak, ‘Ali çok hırslı görünüyor. Dünyanın zirvesindeki dev maçlara hazır durumda. Önümüzdeki karşılaşmayı kazanmak için elimizden geleni yapacağız’ şeklinde konuştu. Ukrayna yolunda uçaktan açıklamalarda bulunan başarılı boksörümüz Ali Eren Demirezen, ‘Ben her şeye hazırım. Ülkeme şampiyonluk yaşatmak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Kamp dönemimizi Bursa’da yaptık. Büyük sağlık tedbirleri altında çalışmalarımızı tamamladık. Bu şekilde yavaş yavaş profesyonel boks antrenman çalışmalarını ülkemize doğru kaydırmaya başladık. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu karşılaşma benim için önemli, çünkü bundan sonra vites büyülterek, hedeflerimize doğru hızlı adımlarla koşacağız’ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir