FENERBAHÇE 2-1 KARAGÜMRÜK

Süper Lig’in 4. haftası Fenerbahçe Karagümrük maçı ile devam etti. Fenerbahçe yeni golcüsü Samatta ile 2-0 öne geçerken iki penaltıyla karşı karşıya kaldı. 78’de Sabo ilk penaltıyı attı, 88’de ise Altay’a takıldı. Penaltılara sebebiyet veren Lemos takımını 10 kişi bırakırken Altay özellikle son bölümde üç puanı korudu!

Fenerbahçe Karagümrük maçı ile Süper Lig’de 4. hafta heyecanı sürdü. Şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan Fenerbahçe, Ülker Stadyumu’nda 36 yıl sonra döndüğü Süper Lig’e lige flaş bir giriş yapan Karagümrük’ü konuk etti. Fenerbahçe son bölümü nefes kesen maçı 2-1 kazandı.

Lige üç puanla başlayan ancak 2. haftada Hatayspor’la, 3. haftada ise Galatasaray’la 0-0 berabere kalan Fenerbahçe’nin golleri 24 ve 68’de yeni transfer Samatta’dan geldi. Erol Bulut’un öğrencileri 8 puana yükseldi. Son olarak Başakşehir’i 2-0’la geçen ve 7 puanla 3. haftayı lider tamamlayan Karagümrük ise 78’de Sabo’nun penaltı golüyle farkı bire indirse de yine Sabo’yla 88’de bir penaltıdan faydalanamadı ve 7 puanda kaldı.

Fenerbahçe’de Lemos, 77’de ve 85’de iki penaltı yaptırdı ve bu pozisyonlarda iki sarı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 88’de Sabo’nun ikinci penaltısında Altay başarılı oldu ve üç puanı korudu.

FENERBAHÇE: Altay, Gökhan, Lemos, Tisserand, Caner, Gustavo, Ozan, Valencia, Sosa, Thiam, Samatta

TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

KARAGÜMRÜK: Viviano, Lichaj, Roco, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Sabo, Salibur, Ndao, Darri, Sobiech

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Can

HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu

Fenerbahçe’de Nabil Dirar, Deniz Türüç, Serdar Aziz, Zanka, Garry Rodrigues, maç kadrosuna alınmazken Fatih Karagümrük’te ise tek eksik Cristobal Jorquera.

Kaynak : SÖZCÜ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir