BJK BAŞKANINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, UEFA takibinde olan Beşiktaş için büyük bir fedakarlığa imza attı. Başkan Çebi, Avrupa lisansının sürmesi için mali istikrar sağlama zorunluluğu bulunan Beşiktaşın borçlarına karşılık, ikisi annesinin, ikisi de kendisinin üzerine olan toplam 4 lüks evi krediye karşılık ipotek ettirerek, siyah-beyazlıları büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

Yeniçağ gazetesinin aktardığı ve  Milliyet’ten Bilal Meşe’nin haberine göre, eylül ayı itibariyle eski borçların tamamından kurtulması gereken ve 3 milyar 301 milyon borcu bulunan Beşiktaş için Başkan Ahmet Nur Çebi’den büyük bir fedakarlık geldi.

KREDİ İÇİN KEFİL OLDU

Bankalar Birliği ile yapılan anlaşma ve pandeminin getirdiği mali zorluklardan dolayı nakit akışı iyice düşen Beşiktaş’ın bu krediyi alabilmesi için kefalet gerekiyordu. Bunun üzerine Başkan Çebi, ikisi annesinin, ikisi de kendisinin üzerine olan toplam 4 lüks evi krediye karşılık ipotek ettirerek, siyah-beyazlıları sıkıntıdan kurtardı.

SÜLEYMAN SEBA DA EVİNİ İPOTEK ETTİRMİŞTİ

Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba, mali anlamda sıkıntılı süreçte olan Beşiktaş için evini ipotek ettirmişti. Başkan Çebi de merhum başkan Süleyman Seba’yı hatırlatan bir girişimde bulunmuş oldu.

KAYNAK : YENİÇAĞ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir