İBO SHOW TEKRAR BAŞLIYOR!

İbrahim Tatlıses’in efsane programı İbo Show geri dönüyor. Tanıtımların ardından yayın tarihi de belli olan İbo Show, hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. 

İbrahim Tatlıses’in yayınlandığı dönemde televizyonların en çok izlenen programı haline gelen İbo Show, 2020 yılında geri dönüyor. 9 yıllık aranın ardından tekrar izleyiciyle buluşacak olan İbrahim Tatlıses, sevenlerinde büyük heyecan yarattı.

İBO SHOW NE ZAMAN BAŞLIYOR, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

‘İbo Show’ ile ekranlara dönmeye hazırlanan İbrahim Tatlıses’in program detayları da belli olmaya başladı. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan İbo Show, 31 Ekim Cumartesi akşamı yeniden sevenleriyle buluşacak. 

İBO SHOW’UN İLK KONUKLARI KİMLER?

9 yıl aradan sonra yeniden yayın hayatına dönen İbo Show’un ilk bölüm konukları 9 yıl önce son bölüm konukları olan Deniz Seki ve Kutsi oldu.

Uzun yılların ardından  İbrahim Tatlıses’in yeniden ekrana dönmesini büyük sevinçle karşılayan Deniz Seki ve Kutsi, yanlarında getirdikleri dev nazar boncuğunu Tatlıses’e hediye etti.

KAYNAK: https://www.bolgegundem.com/ibo-show-2020nin-yayin-tarihi-belli-oldu-ibo-show-ne-zaman-basliyor-hangi-gun-hangi-1410670h.htm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir