Ve.. ABDULLAH AVCI TRABZONSPOR’DA

Trabzonspor’da son dakika teknik direktör gelişmesi… Kasımpaşa yenilgisi sonrası Eddie Newton ile yollarını ayıran bordo mavililerde yeni teknik adam ve yardımcıları belli oldu.

Süper Lig’de sezona Eddie Newton ile başlayan Trabzonspor, alınan kötü sonuçların ardından İngiliz teknik adam ile 7. hafta oynanan Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası yollarını ayırmıştı.

YÖNETİM KARARI VERDİ 

HÜRRİYET gazetesinin TRT SPOR kaynaklı haberine göre, yeni teknik adam arayışlarına hız kesmeden başlayan Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, kararını verdi. 8 Nisan 2018’de başkanlık koltuğuna oturan Ahmet Ağaoğlu; Ünal Karaman, Hüseyin Çimşir ve Eddie Newton’un ardından takımı emanet edeceği ismi belirledi. 

Trabzonspor’un son olarak Antalyaspor ile geçtiğimiz hafta yollarını ayıran Tamer Tuna ile ilgilendiği iddia edilmişti. Şota ve Fatih Tekke de ismi geçen diğer adaylar oldu. Listede yabancı ve önemli teknik adamların da olduğu ifade ediliyordu. Valencia’da çalışan İspanyol teknik direktör Marcelino’nun da ismi Trabzonspor ile ciddi şekilde anılıyordu Hatta dün gece Mauricio Pochettino ismi dahi ortaya atıldı.

ABDULLAH AVCI, YENİ TEKNİK ADAM

Ancak Trabzonspor’da yönetim, son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran ve yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Abdullah Avcı’da karar kıldı.

TRT Spor’un haberine göre bordo mavililer, Abdullah Avcı ile prensip anlaşmasına vardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir