“KURTLAR VADİSİ” TEKRAR BAŞLIYOR

Yayınlandığı ilk gün itibariyle reyting rekorları kıran, tekrar bölümleriyle de çok fazla izlenen Kurtlar Vadisi dizisi hakkında heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Kurtlar Vadisi Kaos olarak devam edecek efsane dizi Show TV’de yayınlanacak.

MEDYA RADAR’ın haberine göre, tekrar bölümleri bile büyük ilgi gören Kurtlar Vadisi dizisi ekranlara geri dönüyor. Efsane dizi “Kurtlar Vadisi Kaos” adıyla izleyenlerle buluşacak.

Show TV’de ekrana getirilecek olan Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin 2021 yılının Şubat ayında izleyiciyle buluşacağı müjdesi verildi. Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin ilerleyen günlerde fragmanının yayınlanması bekleniyor.

Kurtlar Vadisi dizisinin kaldığı yerden devam edeceği haberinin ardından hayranları büyük mutluluk yaşadı.

Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanacak?

Yayınlandığı sezonlarda Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden olan ve reyting rekorları kuran Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Kaos ismiyle geri dönüyor. Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Kurtlar Vadisi Kaos nerede yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Kaos’ta hangi oyuncular rol alacak? Bütün bu sorular dizinin fanları tarafından merak ediliyor. Kurtlar Vadisi Kaos ismiyle sevenleriyle buluşması beklenen dizinin hangi kanalda yayınlanacağı belli olunca heyecan daha da arttı. İşte ayrıntılar…

Kurtla Vadisi hangi platformda yayınlanacak?

Evet, bir televizyon klasiğiydi Show Tv ile başladı Star Tv ile devam etti. Bütün kanalları gezdi. Ekranlardan ayrılalı 2 yıl oldu. Kurtlar Vadisi hayranları hala dizinin tekrar başlamasını bekliyor. 2003 yılı 1 Ocak tarihinde yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi, isim de değiştirmiş Kurtlar Vadisi Pusu olarak 300 bölüm ekranlara gelmişti. Başarılı dizinin 300. Bölümde final yapması seyircilerde şok etkisi yaratmıştı. Bu uzun süreçten sonra dizinin senaristlerinden olan Raci Şaşmaz’ın girişimleriyle dizinin yeni yayın mecrası da belli oldu. Evet, Kurtlar Vadisi Kaos olarak dizi tekrar ekranlara gelecek. Peki, nerede ekranlara gelecek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir