GÜNGÖR YILMAZ’LA BEHÇET ALGAN BULUŞUNCA

23 Şubat Pazar günü yapılacak Hamburg Eyalet Parlamentosu seçimlerine SPD Adayı olarak hazırlanan milletvekili Güngör Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında SPD’nin eski Altona ilçe milletvekili Behçet Algan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Çarşamba günü Behçet Algan’ın Bahrenfelderstr’deki dükkanı Algan Kuaför’de gerçekleşen görüşmede, Yılmaz’ın seçim çalışmalarına destek veren Ayşe Drebing ile Şenay Gemici de hazır bulundu. Peki seçim heyecanının doruğa çıktığı şu günlerde, “Altona Muhtarı”nın  “Ünlülerin uğrak yeri” olarak şöhret yapan kuaför dükkanındaki iki siyasetçinin buluşmasında bakalım neler konuşuldu:

SİYASET Mİ, FB-GS DERBİSİ Mİ ? 

Bir yanda ev sahibi Adanalı Behçet Algan, Hamburg Galatasaray Derneği’nin kurucu Başkanı.. Misafiri ise, Trabzon doğumlu olması sebebiyle şu günlerde Süper Lig’de lider olan Trabzonsporlu olması varsayılan ama küçüklüğünde kısa bir süre Galatasaray’a gönül verip, şimdilerde ise tarafsızlığını ilan eden Güngör Yılmaz.. Beraberinde de Hamburg Fenerbahçeliler Derneği’nin yönetiminde aktif rol alan Ayşe Drebing ile Şenay Gemici var. Tam da Cumartesi günü Beşiktaş-Trabzonspor, Pazar günü de Fenerbahçe-Galatasaray derbileri öncesinde bir araya gelen bu dörtlünün sohbetinde acaba neler konuşuldu ?

Şayet “Tahmin Loto” oynansa eminiz ki herkes “Futbol” diyecektir ama hiç de öyle olmadı. Yani tek kelime bile bu önemli derbi haftasına hiç değinilmedi.

Güngör Yılmaz ile Behçet Algan’ın yolları politikada ve partileri SPD’de kesiştiği için, yalnızca Pazar günü seçim tahminleri üzerinde yorumlar yapıldı ve “Sandıklar açılırken Rathaus’da buluşalım” mesajıyla vedalaşıldı.    

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir