YEŞİLLER ADAYI YUSUF UZUNDAĞ’DAN MESAJ VAR

Yarın yapılacak Hamburg Eyalet Parlamentosu seçimlerinde Yeşiller Partisi Hamburg Genel (sarı) listesinde 30’uncu sıradan aday olan Yusuf Uzundağ, seçmenlere seslenerek “Mutlaka sandığa gidin” çağrısında bulundu.

“Bu listedeki yerime bakılmaksızın bana  Hamburg’un her yerinden beş çarpı atılabilir” diyen Yusuf Uzundağ seçmenlere şu mesajı verdi:

“1971 doğumluyum ve Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri’nden 1992’de mezun olup, 1992 sonunda Almanya’ya geldim. 

Dokuz yıldan beri Hamburg‘un Altona ilçesinde milletvekili olarak öncellikle sosyal ve gençlik komisyonlarında etkin çalışmalarda bulunuyorum. Bunun yanı sıra kültür komisyonu üyesiyim. 24 yıldan beri Sosyal Danışman olarak sokak gençlerine hizmet veren bir kuruluşta çalışıyorum. Geçen Mayıs ayında Altona İlçe Meclisi’ne 3. defa seçildim ve bu süreç içinde bir çok konuda etkin çalışmalarım oldu. Bunlardan benim için en önemli olanları, Hamburg‘da NSU terör örgütü tarafından öldürülen Süleyman Taşköprü için, öldürüldüğü caddeye paralel olan sokağa “Süleyman Taşköprü” isminin verilmesini sağladım. 

Bunun yanı sıra, Hamburg /Altona- İstanbul/Maltepe ilçelerinin, kardeş ilçe olmasını sağladım. Sosyal konulara ilaveten, kültürel çevre ve trafik konuları beni en yakından ilgilendiren konular.

Siyasi hedeflerimden bazıları şunlar:

Sosyal Adalet ve herkese eşit haklar

Ev kiralarının ucuz tutulmasını sağlamak

Toplu taşıma hizmetlerinin ucuz ve kaliteli olmasını sağlamak

Genç ve yaşlılara yönelik çalışmalar için daha fazla kaynak sağlanması

Daha iyi ve eşitlikçi okul eğitimi

Irkçılığa ve ayrımcılığa karşı daha aktif ve etkin çalışmaların yapılmasını sağlamak 

Birlikte barışçıl ve uyumlu ortak bir yaşam için etkin olmak çalışma yapacağım!

Lütfen seçime gidin ki, bu ırkçı ve bizlerin düşmanı AFD meclise giremesin. Bizlere vereceğiniz her oy bu ırkçı zihniyete karşı verilen oy olacak. Sayın seçmen ! Hanau’lar bir daha yaşanmasın diye senin oyun çok önemli. Bu senin ve çocuklarımın geleceği için çok önemli.

Saygı ve sevgilerimle! Daima sevgi kazanacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir