Meclis kürsüsünde AKP’li Alpay, Ahmet Şık’a saldırdı!

TBMM Genel Kurulu’nda milletvekili Can Atalay için yapılan oturumda, TİP Milletvekili Ahmet Şık kürsüde konuşurken saldırıda bulunan AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan büyük tepki çekti.

GAZETEM/HABER

Foto:Youtube

TBMM Genel Kurulu, 16 Ağustos Cuma günü muhalefetin çağrısı üzerine Anayasa Mahkemesi’nin Can Atalay’la ilgili kararını görüşmek üzere olağanüstü toplandı.

TİP Milletvekili Ahmet Şık‘ın AKP sıralarına işaret ederek, “Bu ülkenin en büyük terör örgütü buradaki sıralarda oturanlardır” sözleri üzerine AKP’li Alpay Özalan kürsüye gelerek saldırıda bulundu. 

6 kez birleşime ara verilirken, Alpay Özalan’ın saldırısında DEM Partili Gülistan Koçyiğit’in kaşı yarıldı, CHP’li Okan Konuralp de yaralandı.

“İKİ KELİMEYİ BİR ARAYA GETİREMEZKEN GÜNDEM OLDU”

Daha önce de Meclis’te kavgalarıyla gündeme gelen eski futbolcu Özalan’ın 1 yıl önce istifa eden danışmanı Murat Sarıca şunları söylemişti:

“Hayatımda Alpay Özalan kadar nankör, vefasız ve saygısız bir insan görmedim. Tam 4 senedir sosyal medya danışmanlığını ve metin yazarlığını yapıyorum. Sadece Twitter’da takipçi sayısını 28 binden 500 bin civarına taşıdım. İki kelimeyi bir araya getiremezken, gündeme oturdu. Sosyal medya paylaşımlarındaki her kelime bana ait, çektiği videolardaki her söz bana ait.

Kaynak: Cumhuriyet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir