Kleeblatt Food Kiosk’dan Balonlu Açılış


Hamburg’un Harburg bölgesindeki Schellerdamm Caddesi’nde yıllardır hizmet veren Kleeblatt Food Kiosk’un sahibi Ufuk Babalar tarafından 1,5 yıl sonra tekrar devralınmasının açılışı, 80 davetli ile birlikte ve yüzlerce balon gösterisiyle kutlandı.

HABER: Mehmet Atak/Hatice Altunkaya
FOTOĞRAFLAR: Yaşar Yıldırım/Bilge Tan

Harburg Hafen semtinde, Schellerdamm / Veritas otobüs durağı yanında 7 yıldır çevredeki müşterilerine hizmet veren Kleeblatt Food Kiosk’un açılışında dost ve müşteri çevresinden 80’i aşkın kişi hazır bulundu. 1980’li yılların başlarında fırtına gibi esen Örnekspor’un kalesini başarıyla korumuş olan Ufuk Babalar, babasıyla birlikte Hamburg Grossmarkt’ta yıllarca toptancılık yaptıktan sonra devraldığı Kleeblatt adlı kioskta, her gün sabah 04.00’ten itibaren işinin başında olduğunu belirterek, “Burada adeta işimin aşığı oldum” şeklinde konuştu. Eşi Yeminli Tercüman Zühal Babalar’ın da kendisine büyük destek vermesinden aldığı güçle işine daha sıkı sarıldığını belirten Babalar, açılış gününde davetlilere özel yemek çeşitleri ve içecekler sunulduğunu ifade etti.

YÜZLERCE NİYET BALONU GÖKYÜZÜNE SALINDI

Davetlilerin ağırlanması ve sohbet faslından sonra, niyet balonlarının katılımcılara dağıtılması ve kalemle yazılan niyet kartlarının iliştirilmesini takiben verilen startla renk renk balonların gökyüzüne salınması muhteşem bir manzara oluşturdu. Yavaş yavaş göğe yükselip, bir süre sonra gözden kaybolan balonların iplerine iliştirilen niyet kartlarında çeşitli istek ve temenniler yazılmıştı: Kimi sağlık, kimi seyahat, iş projesi, para… Kimi de aşk, spor ve araba vb. Nasrettin Hoca’nın yoğurt yapmak için göle maya çalması ve “Ya tutarsa!” demesi gibi, biz de tüm niyet sahiplerine “inşallah” diyelim.

Ve… İşletmeci Ufuk Babalar, katılımcılar tarafından çok beğenilen balon etkinliğinin gelecek yıl da tekrarlanacağını belirterek, tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir