SUNEXPRESS UÇUŞLARI BAŞLADI

Korona önlemleri sebebiyle yurt dışı uçuşlarına ara veren SunExpress havayolu şirketi, Avrupa-Türkiye arasındaki uçuşlara 10 Haziran Çarşamba günü Hamburg-Antalya seferi ile start verildi.

Edinilen bilgilere göre, SunExpress bugün akşam Hannover-İzmir, yarın (Perşembe) Hamburg -İzmir ve yarın Berlin-Diyarbakır uçuşları ile kısıtlı seferlerine devam edecek. Haziran ayı programı çerçevesinde Hamburg’dan Antalya’ya 22 ve 29 Haziran, Hamburg’dan İzmir’e 15,22,29 Haziran, Hannover’den Adana’ya 29 Haziran’da uçuşlar gerçekleştirilecek.
Bu arada, acentelerden gelecek yolcu sayısına göre her bölgede sefer sayısının arttırılacağı belirtildi.

SUNEXPRESS’TEN ACENTELERE DUYURU

Sun Express, Avrupa’daki acentelerine ve dolayısıyla da yolculara yönelik bir açıklamada bulunarak, 10 Haziran itibarı ile değişik noktalardan başlatılan uçuşlar hakkında genel bilgiler sundu.
Sun Express’in Kuzey Almanya bölge müdürü Hakan Ortatepe’nin Facebook’ta paylaştığı şirket açıklamasında, Korona sürecinde kendilerine destek olan acenteler ve yolculara teşekkür edildi.
İşte o açıklama:


Değerli İş Ortaklarımız;

Çok bekledik, çok beklediniz. Sizler de,b izler de yolcularımız da cok beklediler.
Bu süreçte destek olan, anlayış gösteren tüm yolcu ve acentelerimize, herkese teşekkür ediyoruz.
SunExpress olarak 10.06.2020 itibari ile düzenli uçuşlarımıza başlıyoruz.

Sistemde satışa açık olan uçuşlarımız icra edilecektir. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Camiamıza , tüm acente ve misafirlerimize hayırlı olmasını diler, misafirlerimizin sağlık ve esenlik içinde uçuşlarını gerçekleştirmelerini temenni ederiz.

Korona Krizindeki yeni Norm’da lütfen aşağıdaki hususlara yolcularımız dikkat etsinler:

• Uçuş öncesi 3-4 saat önceden havalimanında olsunlar.
• Havalimanlarında ve uçuşta maske takmaya , sosyal mesafeye ve temizlik kurallarına dikkat etsinler.
• Uçuş öncesi , uçuş esnasında ve uçuştan sonra görevlilerin vereceği bilgi ve talimatlara mutlaka uysunlar.
Türkiye çıkışlarında sadece Avrupa Birliği vatandaşları ile bu ülkelerde çalışma ve oturma izni olan vatandaşlarımız uçuşa kabul edilecektir.
Aile birleşimi vizesi ( Esi Türk Vatandaşı ise), normal vizeli , iş vizesi ve turistik vize ile yeşil pasaportluların Avrupa girişlerine izin verilmiyor maalesef.
Türkiye’ye ise (hukuki bir engel yok ise) hem Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımız , hem de Avrupa Vatandaşları da giriş yapabileceklerdir.
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla
SunExpress


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir