TFF’DE FENERBAHÇE İSTİFASI!

Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler İcra Kurulu Üyesi Gürkan Teoman, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in Fenerbahçe ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle görevinden istifa etti.

Teoman, istifasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe bu ülkede FETÖ’ye karşı mücadelenin bayraktarı olmuş çok önemli bir kurumdur. Kurtuluş Savaşı’ndan bu yana ve sonsuza dek Türkiye’nin iç ve dış düşmanlarına karşı yıkılmaz bir kale olarak kalacaktır. Mensubu olmaktan gurur duyduğum Fenerbahçe camiasının bir neferi olarak şahsımın duruşu, kutsal gördüğüm armamın yanıdır” sözlerini kullandı.

GÜRKAN TEOMAN KİMDİR?

Gürkan Teoman 1978 senesinde, İstanbul’da dünyaya geldi.
Gürkan Teoman, Ülkü Ocakları bünyesinde çeşitli görevler aldıktan sonra İstanbul Etiler Ülkü Ocağı Başkanlığı görevine getirildi.
Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Bölümünü tamamlayan Gürkan Teoman, Türk Birliği ve Turan üzerine araştırmalar yaparak Fransızca dilinde çalışmalar hazırladı.

Fransa’da, Université Lille 2 DEA de Sciences Politiques bölümünde eğitim aldıktan sonra, Askerlik vazifesini Adana Jandarma Bölge Komutanlığı emrinde yaptı. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık bünyesinde uzman olarak çalıştı. İlerleyen dönemde Medya ve İletişim Sektöründe çeşitli medya kuruluşlarında araştırmacı gazetecilik ve program koordinatörlüğü yaptı.

Halen Siyasal ve Stratejik İletişim alanlarında faaliyet gösteren Gürkan Teoman evli ve bir çocuk babasıdır. Fransızca ve İngilizce dillerini ileri seviye bilen Teoman, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti üyesidir.

KAYNAK: Sondakika.com / Habertürk.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir