SÜPER LİG’İN FALINA BAKTILAR

Koronavirüs önlemleri sebebiyle ertelenen Türkiye Süper Lig karşılaşmaları bugün (12 Haziran Cuma) 21.00’de oynanacak Göztepe- Trabzonspor ve Fenerbahçe- Kayserispor maçlarıyla seyircisiz olarak başlıyor. 8 haftalık maraton sonunda şampiyon ile Avrupa’ya gidecek takımlar ve ligden düşecek 3 takım belli olacak.

Gazetem.eu, toplam 135 maçlık bu karşılaşmalar serisi neticesinde Süper Lig’in zirvesini oluşturacak sıralama ile küme düşecek takımlar için hazırladığı anketle, Hamburg’da önemli isimlerle görüşerek ligin falına baktı. “8 maç sonra Süper Lig’in tepesi hangi takımlardan oluşacak ve Hangi takımlar küme düşebilir ?” şeklindeki sorularımıza karşı verilen cevaplarda enteresan tahminler de vardı.

ŞAMPİYON ve DÜŞECEK TAKIMLAR İÇİN TAHMİNLER:

GÜROL GÜR ( İşadamı/ Konya) : “Uzun bir aradan sonra maçların seyircisiz olarak oynanacak olması, alınacak sonuçları büyük ölçüde etkileyecektir. Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir ilk üç sırayı paylaşır. Düşecek takımların da şu anki sıralamada olduğu gibi Kayserispor, Ankaragücü ve Rizespor olacağını düşünüyorum.”


ALİ ŞİMŞEK
( Milletvekili/Yozgat): “Şampiyonluk için Galatasaray’la Trabzonspor yarışır, Başakşehir 3. olur. BJK de hamle yapabilir. Düşme hattında ise Kayserispor, Konyaspor ve Malatyaspor’u sayabilirim.”


ÖZCAN SÜER (İzmir) : “Ligin tepesi Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir’den oluşur. Dip sıralardakilerin hepsi de güzide takımlarımızdır. Korona sebebiyle bu yıl küme düşme olmaması temennimdir.”


İLHAN YILMAZ (Trabzonspor) : “Açıklanan hakem listesine bakıldığında,  bu ligin nasıl biteceği merak konusudur. Buna göre Galatasaray öne çıkmaktadır. Trabzonspor, Sivasspor ve Başakşehir sıralaması olabilir. Ölüm kalım mücadelesinin yaşanacağı dip sıralarda temennim Kayserispor’un ligde kalmasıdır.”


MUSTAFA ÇÖMLEK ( FB /Konya) : “İlk 2 sırayı Galatasaray ile Trabzonspor alır. Başakşehir ise 3. olur. Tabii Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanacak takımı da Avrupa listesine dahil etmek lazım. Düşme hattı aynı takımlardan oluşabilir. Konyaspor’un ligde kalması temennimizdir.”


BEHÇET ALGAN (GS /Adana): ” Galatasaray 8’de 8 yapıp 24 puan alarak ligde şampiyonluğu kucaklar. Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor da ilk 4 arasına girer.   

ERTAŞ AKÇELİK (BJK/ İstanbul) : Trabzonspor şampiyon, BJK ikinci, Galatasaray 3. olur.  Kasımpaşa ile Konyaspor’un düşme hattında daha şanslı olduğunu ama 3 puanlı ligde her şeyin olabileceğini düşünmek gerek.”


RUHİ ÖZER (Sivas): “İlk 3 için Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor derim. Türkiye Kupasını kazanan takım da UEFA’ya katılacaktır. Malatyaspor düşme hattında tehlike sinyalleri veriyor. 3 puanlı sistemde her takım dip sıralardan kurtulabilir.”


YAŞAR YILDIRIM (Denizli) : “Trabzonspor’un şampiyon, Galatasaray’ın ikinci, Başakşehir’in de üçüncü olacağı görüşündeyim. Ankaragücü, Kayserispor ve Rizespor’un küme düşeceğini tahmin ediyorum.”


SELÇUK HAN
(Malatya): “İlk 3 sırada Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor’u düşünüyorum. Küme düşme adayları olarak da Kayserispor, Rizespor ve Konyaspor’u görüyorum.”


HURŞİT KÖSE ( Gaziantep) : “Süper Lig’in ilk 4’ü için Trabzonspor, Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş’ın şansları var. Dip sıralarda ise Kayserispor, Malatyaspor, Rizespor ve Konyaspor için tehlike çanları çalıyor gibi.


RASİM DURUSOY (Alanya) : ” Şampiyonluk için Trabzonspor ile Galatasaray yarışır. Antalyapor bu yıl küme düşmez. Alanyaspor’da hedef Avrupa’dır. Kayserispor, Rizespor ve Malatyaspor düşme hattında ama bir iki galibiyet veya mağlubiyetle her şey değişebilir.”

Haber: Mehmet ATAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir