NİHAT ÖZDEMİR FENERBAHÇE KONGRE ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ 

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe kongre üyeliğinden istifa etti.


Fenerbahçe yönetiminde uzun yıllar görev yapan ve kongre üyesi olan TFF Başkanı Nihat Özemir sarı lacivertli kulüpteki üyeliğinden istifa etti.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübü ile 2010-2011 sezonu ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle gerginlik yaşayan Nihat Özdemir istifaya davet edilmişti.

Özdemir 9 Haziran 2020’de Fenerbahçe Yönetim Kurulu tarafından disipline sevk edilmişti ve Fenerbahçe kongre üyeleri Nihat Özdemir’in ihraç edilmesi yönünde başvurularda bulunmuştu. Kulüpten ihracı istenen Özemir’e sevk belgesi bugün ulaştı ve bu gelişmenin ardından Nihat Özdemir Fenerbahçe kulüp üyeliğinden istifa ettiğini bildirdi.

NİHAT ÖZDEMİR’İN İSTİFASINA KADAR GİDEN SÜREÇTE YAŞANANLAR…

TFF Başkanı Nihat Özdemir, geçtiğimiz günlerde Instagram’da katıldığı bir canlı yayında ‘Türk futbolunda 9 yıldır şike tartışması yok’ şeklinde bir cümle kullanmış ve bu söz sarı lacivertli camiada büyük tepkilere neden olmuştu.

Fenerbahçe Kulübü sosyal medyada büyük olay yaratan o sözler sonrası resmi internet sitesinden Özdemir’i hedef alan sert bir açıklama yayınlamıştı. Akabinde Başkan Ali Koç ve Başkan Vekili Semih Özsoy da FB TV’de Nihat Özdemir’e tepki göstermişti.

Yaşananlar sonrası TFF Başkanı Özdemir de federasyon sitesinden kendisi hakkında söylenenlere karşılık vermiş ve Fenerbahçe Yönetimi’nin sözlerini çarpıtarak hedef gösterdiğini belirtmişti. Sarı lacivertli kulüpte kongre üyeleri Nihat Özdemir’in ihracı için başvuruda bulunmuş ve disiplin süreci başlatılmıştı.

Kaynak: Skor/SÖZCÜ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir