CORENDON AIRLINES’DAN “İKİLİ KOLTUK”

İlklerin havayolu Corendon Airlines, Türkiye havacılık sektöründe yine bir ilke imza atarak yolcularına yanlarında yer alan boş koltuğu uygun fiyatla rezerve etme imkânı sunuyor.

Korona salgını döneminde uçak yolcularının daha güvenli bir uçuş yapmaları amacıyla  merkezi Türkiye’de olan Corendon hava yolu şirketi bir yeniliği daha müşterilerine sunmaya başladı. Üçlü koltuk sistemi olan uçaklarda orta koltuğu boş bırakarak cüzi bir fiyattla satın alınma imkanı yaratan bu sistem hakkında Corendon Airlines’in açıklaması şöyle: 

İkili Koltuk (Double Seat) ile Seyahat Keyfinizi İkiye Katlayın!

“İkili Koltuk/Double Seat” hizmeti özellikle pandemi döneminde konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi isteyen yolcuları hedefliyor. Daha fazla boş  alan, daha ferah bir uçuş deneyimi sunan ikili  koltuk hizmeti, uçakla seyahatte yeni bir anlayışa işaret ediyor. Seyahat ederken rahat ve  güvenli bir   ortam arayan yolcular için   geliştirilmişhizmette ikinci koltuk daha uygun bir   fiyattan satın alınabiliyor. 

İkili koltuk satın alabilme imkanı,

Corendon Airlines’ın tüm hatlarında geçerli olmak üzere satışa sunuldu. Yanınızdaki boş  koltuğu 39,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satın almak için www.corendonairlines.com’u veya yetkili seyahat acentelerimizi ziyaret edebilirsiniz. Corendon  Airlines,  bir  yandan  dijital  kanallarındaki  müşteri  deneyimini iyileştirmek  için    yatırım yaparken bir   yandan da  uçak içi  hizmetlerini çeşitlendirmeye devam ediyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir