A Milli Takım’ın Portekiz maçı kadrosu açıklandı

A Milli Takım’ın 2022 Dünya Kupası yolunda Portekiz ile 24 Mart’ta deplasmanda oynayacağı Play-Off yarı final maçının aday kadrosu açıklandı. Stefan Kuntz, tecrübeli yıldızların yanında Yunus Akgün, Doğukan Sinik ve Umut Bozok’u ilk kez Milli Takım’a davet etti.

A Milli Futbol Takımı, 24 Mart’ta çok kritik bir maça çıkacak ve 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off yarı final maçında Portekiz ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Alman teknik adam Stefan Kuntz, zorlu mücadele öncesi kadroyu belirledi, 3 oyuncu ilk kez davet edildi. Kasımpaşa’dan Umut Bozok, bonservisi Galatasaray ‘da bulunan ve kiralık olarak forma giydiği Adana Demirspor’da dikkat çeken bir performans sergileyen Yunus Akgün ile Antalyaspor’dan Doğukan Sinik, ilk kez Ay Yıldızlı formayı giymenin heyecanını yaşayacak.

4 futbolcu geri döndü

Daha önceki aday kadroda yer almayan 4 isim de yeniden Milli Takım formasına kavuşacak. Yusuf Yazıcı, Serdar Aziz, Dorukhan Toköz ve Enes Ünal, A Milli Takım‘a yeniden dönen isimler olarak gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Fanatik

https://www.fanatik.com.tr/son-dakika-a-milli-takimin-portekiz-maci-kadrosu-aciklandi-iste-stefan-kuntzun-tercihleri-2272930

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir