ACİL OLMAYAN KONSOLOSLUK İŞLEMLERİNİZİ ERTELEYİN

Koronavirüs salgını için etkin önlemlerin alındığı şu günlerde, Hamburg Başkonsolosluğu da vatandaşlarımıza mail yoluyla bir duyuru yaparak, aciliyeti olmayan ve ertelendiği taktirde bir hak kaybına yol açmayacak olan işlemler için, şahsi ve toplum sağlığı açısından  ziyaretlerini ertelemenin faydalı olacağı çağrısında bulundu.

İŞTE HAMBURG BAŞKONSOLOSLUĞU DUYURUSU

Koronavirüs salgını nedeniyle olağanüstü koşulların hakim olduğu bu günlerde, aciliyeti olmayan, ertelendiği takdirde sizin için herhangi bir hak kaybı doğurmayacak olan işlemleriniz için Başkonsolosluğumuzu ziyaretinizi ertelemeniz gerek kendi sağlığınız, gerek toplum sağlığı açısından faydalı olacaktır.

Salgınla ilgili gelişmelere bağlı olarak ileri bir tarihte yeniden randevu almanız her zaman mümkündür. Daha önce almış olduğunuz randevunuzu iptal etmeniz durumunda Başkonsolosluğumuza konsulat.hamburg@mfa.gov.tr e-posta adresinden bilgi vermenizden memnuniyet duyulacaktır.

Başkonsolosluğumuzun internet sayfasından ve sosyal medya hesaplarından, vatandaşlarımızı ilgilendiren konularda ve faaliyetlerimiz hakkında yapılan duyuru ve paylaşımları takip etmenizi tavsiye ederiz.

İlave bilgi talepleriniz ve konsolosluk işlemlerine ilişkin olarak  Başkonsolosluğumuzun konsulat.hamburg@mfa.gov.tr e-posta adresinden bizlere yazabilirsiniz.

Ayrıca, konsolosluk işlemlerine dair her türlü bilgi ve yardım için 7/24 hizmet veren Konsolosluk Çağrı Merkezine +49 30 30 80 70 90 numaralı telefondan ücretsiz ulaşabilirsiniz.

Acil durumlar için +49 178 7328109 numaralı telefonumuzdan 7/24 bize ulaşmanız mümkündür.

Anlayışınız ve duyarlılığınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İnternet sayfası: http://hamburg.bk.mfa.gov.tr

Twitter: https://twitter.com/TCHamburgBK

Facebook: https://www.facebook.com/TCHamburg/


Hamburg Başkonsolosluğu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir