ALANYASPOR FRENE BASTI

Süper Lig’de 23 puanla averajla Galatasaray ve Fenerbahçe’nin üstünde lider durumda olan Alanyaspor, 4 gün içinde ikinci mağlubiyetini Göztepe karşısında 1-0 yenilerek aldı.

İşte Fanatik yazarı TUNÇ KAYACI’nın maç yazısından özetler:
 
Lidere son darbe Göztepe’den

İzmir’deki deprem felaketi nedeniyle ertelenen 7. hafta maçı dün oynandı. Göz Göz, lider Alanyaspor’u Tripiç’in müthiş golüyle yıktı. Sarı-Kırmızılılar son 4 karşılaşmadan tam 10 puan çıkartırken, Güney ekibi ise üst üste ikinci yenilgisini aldı.Son 3 maçta 7 puan toplayan Göztepe, liderliği bırakmak istemeyen Alanyaspor ’u devirmek istiyordu . Başkent’te ilk yenilgisini alan Alanya da hafta sonu evinde oynayacağı Beşiktaş maçına moralli çıkmak niyetindeydi. İki tarafın da yüksek galibiyet arzusu, İzmir’de bizlere hareketli bir ilk yarı izlettirdi. Ancak bu istek fazla gol pozisyonu getirmedi. Aslında hem Göztepe hem de Alanyaspor’da şutör isimler vardı. Ev sahibinde Soner, Tripiç ve Guilherme ilk akla gelenler… Alanyaspor’da ise Bakasetas ve Babacar, cezayı kesebilecek futbolcular… Nitekim ilk yarıda Babacar’ın sol taraftan bir şut denemesi çok az farkla dışarı gitti. Göztepe’de ise Alpaslan’ın duran toptan iki kafası çerçeveyi bulmazken, 40’ta Soner’in nefis plasesini Alanyasporlu Ahmet iyi çıkardı. Devre bitmeden Bakasetas’ın ceza alanı dışından şutu da kaleci İrfan Can’da kaldı.(…)

4 günde iki kayıp

Nitekim 70’te Halil’in ortasında Tripiç’in nefis volesinde kaleci Marafona çaresiz kaldı: 1-0. Son bölümlerde kulübelerden gelen karşılıklı hamleler vardı. Ancak sonuç değişmedi. Gecenin kazananı Göztepe olurken, Alanyaspor 4 gün içinde iki deplasmandan da puansız ayrılarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 

KAYNAK: Fanatik gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir