“ALTONA MUHTARI” ARTIK “DOBRA DOBRA!”

Yıllar önce bir toplantıda “En büyük ideâliniz nedir ?” sorusunu “Hep medyatik olarak kalmak!”sözleriyle cevaplayan Hamburg’un ünlü ismi Behçet Algan, kurduğu “Altona Muhtarı’yla Dobra Dobra ” adlı TV yayınıyla haftada bir izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ekipte Gazeteci Ali Akdemir ve yönetmen/kameraman Halil İbrahim Özdoğan da yer alıyor.

Haber: Mehmet ATAK / gazetem.eu

Hamburg’un Altona ilçesinde işlettiği kuaför dükkanına her milletten tanınmış isimlerin gelmesi sebebiyle “Ünlülerin Berberi” ve SPD İlçe Milletvekilliği yaptığı dönemlerde herkesin derdiyle uğraştığı için de “Altona Muhtarı” lakaplarıyla tanınan Behçet Algan, bir zamanlar “Hep medyatik olarak kalmak istiyorum” düşüncesinde iken, şimdilerde ise, hayata geçirdiği TV yayını ile medyaya da ilk  adımını attı.

ALTONA MUHTARI BEHÇET ALGAN’LA DOBRA DOBRA

Yıllardır  sesini gazete, TV, radyo ve sosyal paylaşım siteleri üzerinden duyurmakta olan Behçet Algan, kuaför dükkanının alt katını stüdyo haline dönüştürerek, tecrübeli isim gazeteci Ali Akdemir ile birlikte, yayında yönetmeni ve kameraman olarak görev yapan Üniversite öğrencisi Halil İbrahim Özdoğan’ın da katılımıyla  Pazar günleri TV yayınını hayata geçirdi. Youtube üzerinden yayın yapan ve Balıkesir TV’de de yer bulan “Altona Muhtarı Behçet Algan’la Dobra Dobra” adlı programda,  kendisinin Hamburg Galatasaray Derneği kurucu başkanı olması ve siyasetle iç içe yaşaması sebebiyle Türkiye, başta Almanya olmak üzere  Avrupa ülkeleri ve Hamburg’dan  pek çok ünlü isim canlı yayın konuğu olarak yer almakta. 

Eski örganizatörlerden gazeteci Ali Akdemir’in sunumları, konukların görüşleri ve Behçet Algan‘ın çeşitli konulardaki ilgi çeken yorumları ile  izleyicilerin beğenisini kazanan Tv programında, günün aktüel haberleri ile etkinlik duyuruları da sunuluyor.

Adresi ise :

https://www.facebook.com/watch/live/?v=1046730755724977&ref=watch_permalink

HEDEF: MEDYA BRANŞINDA GENİŞLEMEK

Spor, politika, sanat ve iş dünyasından yüzlerde ünlü kişi ile fotoğraflarını işyerinde sergilemekten gurur duyduğunu belirten Behçet Algan, “Medyada hedefiniz nedir” şeklindeki sorumuzu ise, ” Şimdilik haftada bir de olsa Tv yayını ile medya branşına ilk adımı attık. Şu ana kadar aldığımız tebrik ve başarı dilekleri doğrultusunda yayınımızı da cazip şekle dönüştürdükten sonra, medyanın diğer dallarına da el atarak, yayıncılıkta bir Grup oluşturmayı hedefliyoruz” sözleriyle cevapladı.

EN BEĞENDİĞİ ÜNLÜLER

“Biz Adanalıyık” diyerek, bir Galatasaraylı olarak futbolda en çok hemşehrisi “İmparator” lakaplı Fatih Terim ile “Taçsız Kral” Metin Oktay ve Fenerbahçeli Can Bartu’yubeğendiğini ifade eden Behçet Algan, değişik branşlarda beğenip hayranlık duyduğu isimler arasında şunları saydı: 

TELEVİZYON: Mehmet Ali Brand, Ali Kırca, İsmail Küçükkaya, Enver Aysever.

GAZETECİ/YAZAR  : Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Aziz Nesin, Nzım Hikmet,  Altan Öymen, Yaşar Kemal  Orhan Pamuk, Yılmaz Özdil, Merdan Yanardağ.

SİYASETÇİ: Bülent Ecevit, Erdal İnönü, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Merak Akşener.

SANATÇI (Sinema, Müzik, Tiyatro) : Tarkan, Sezen Aksu, Zeki Müren, Fatih Akın, Şener Şen, Kemal Sunal, Fatma Girik, Türkan Şoray, Adile Naşit, Cüneyt Gökçer, Ayten Gökçer, Nejat Uygur, Selda Bağcan, Tarık Akan, Yılmaz Güney,  Arif Sağ, Aşık Veysel, Serap Sağlar, Zeki Alasya, Levent Kırca.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir