GAZETEM

ANTALYASPOR 1- FENERBAHÇE 2

Son üç maçından galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, üç haftadır kazanamayan ve teknik direktörü ile yollarını ayıran Antalyaspor’a konuk oldu.

Süper Lig’in 7. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Antalya Stadyumu’nda oynanacak maçı Bahattin Şimşek yönetti.

Antalyaspor’da teknik direktör Tamer Tuna’nın hafta içerisinde yönetimle karşılıklı görüşmeler sonucunda görevden ayrılmasının ardından, kırmızı-beyazlılar Tuna’nın yardımcısı Tahsin Tam önderliğinde Fenerbahçe maçına çıktı.

İLK 11’LER

ANTALYASPOR: Boffin, Veysel, Mert, Kudryashov, Naldo, Nuri Şahin, Bünyamin Göğüs, Gökdeniz Bayrakdar, Podolski, Jahovic, Orgill

YEDEKLER: Ferhat, Doğukan Özkan, Ersan, Mevlüt Han, Fredy, Ufuk, Serdar, Imeri, Adem Metin, Ali Eren

FENERBAHÇE: Altay, Gökhan, Tisserand, Serdar, Caner, Gustavo, Sosa, Ozan, Valencia, Pelkas, Samatta

YEDEKLER: Harun, Lemos, Tolga, Mert Hakan, Cisse, Perotti, Sinan, Nazım, Novak, Ademi

Fenerbahçe’de zorlu maç öncesi eksik futbolcu bulunmuyor. Sarı-lacivertli ekipte sezon başında transfer edilen ve sakatlığından dolayı daha önce hiç kadroya alınmayan Diego Perotti, ilk kez kadroya dahil edildi. Mame Thiam, Sadık Çiftpınar ve Ömer Faruk Beyaz ise İstanbul’da bırakıldı.

Antalyaspor’da ise Fenerbahçe maçı öncesi 7 eksik var. Kırmızı beyazlılarda kırmızı kart cezalısı Sidney Sam ve Amilton’un yanı sıra, sakatlıkları olan Drole, Serdar Gürler, Doğukan Sinik, Hakan Özmert ve Eren Albayrak zorlu maçta forma giyemiyor.

Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe

Dakika dakika maç.

Kaynak : SÖZCÜ

Exit mobile version