“Aşkın Saati” BJK 19.03 Filmi Hamburg’da Gösterimde!

Almanya’nın liman kenti Hamburg’da 25 Mayıs perşembe günü Wandsbek  semtinde bulunan Uci sinemasında tek gün gösterimde olacak olan Aşkın Saati 19.03 filmine yoğun bir ilgi var.

Haber: Ali Akdemir

Filmin Hamburg’a getirilmesinde etkin bir rol oynayan Kuzey Almanya Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri, 212 kişilik olan 2 no‘lu salonda oynanacak olan filmin biletlerinin büyük bir bölümünün şimdiden satılmış  olduğunu belirttiler.

Haber: Ali Akdemir

FİLMİN KONUSU KOMEDİ TARZI!

Film, bir dedenin torununa işlemek istediği Beşiktaş sevgisini-ruhunu konu ediniyor. Hikâye, uzun yıllar sonra şampiyonluğu yakalayan Beşiktaş ile başlar. Beşiktaş herkesi sevince boğar ama bir kişi hariç! Şampiyonluk maçını izlemeye giden dede kalp krizinden ölür ve torunu büyük bir hüzün yaşar.

Torun Oktay büyümüştür, işe giderken yolda bir anahtarlık bulur ve anahtarlığı sahibine ulaştırırken hayatının aşkına rastlar. Oktay’ın aşkı Aslı ise üniversite öğrencisidir ve tezini Beşiktaş semti üzerine yazmaktadır. Oktay ile Aslı’nın günden güne birbirlerine sıkıca bağlanmalarıyla devam eden hikayeleri düğünleriyle taçlanacaktır.  

Film, aynı zamanda Türk sinemasında 8K tekniğiyle çekilen ilk film olmuştur.

Filmin Vizyon Tarihi: 5 Mayıs 2023

Süre: 128dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Hasan Gümet

Senarist: Özgür Özgülgün

Aşkın Saati 19:03.. Oyuncuları: Berat Efe Parlar, Feride Hilal Akın, Ali Sürmeli

UCI Wandsbek Hamburg

 5. Mayıs 2023 Perşembe günü

Saal:  2

Saat 20:20

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir