Başkonsolos Sunel’den “sağlık, huzur ve mutluluk” Mesajı

T.C. Hamburg Başkonsolosu Yonca Sunel, adım atmaya hazırlandığımız 2021 yılı vesilesiyle, görev bölgesindeki Türk toplumuna hitaben bir kutlama mesajı yayınladı.

“Yaşanan pandemi dolayısıyla zor bir yılı geride bıraktık. Yeni yılda kenetlenerek bugünkünden daha iyi noktalarda olacağımıza  kalpten inanıyorum” diyen Başkonsolos Yonca Sunel’in mesajı şöyle:

Hamburg ve Schleswig-Holstein’da yaşayan Türk toplumunun değerli mensupları,

Yeni bir yıla sizlerle birlikte başlayacak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.  2021’in hepimiz için sağlık, huzur, barış ve mutluluk dolu geçmesini temenni ediyorum. 

Zor bir yılı geride bıraktık. Bugüne kadar  günlük hayatımızın bir parçası olan alışkanlıklarımıza, hayatımızın normal akışına  sınırlamalar getirmek zorunda kaldık. Sevdiklerimizden, ülkemizden daha uzak bir yıl geçirdik.  Birçok zorluk, sıkıntı yaşadık. Bunların hepsini,  toplumun, sevdiklerimizin ve kendimizin sağlığı, esenliği için yaptık.  Aynı zamanda, toplumsal dayanışmanın,  zor durumda kalanlar ile büyüklerimize  destek olmanın ve burada sayamadığım birçok meziyetimizin aslında ne kadar değerli  ve önemli olduğunu bir kez daha anladık.

Yeni bir yıla başlamak,  yeni hedefler koymak, yeni başlangıçlar yapmak için bir vesiledir. Yaşamakta olduğumuz pandemi dönemini dayanışmayla ve önlemlere uymakla atlatacağımıza, birbirimizle ve yaşadığımız toplumla daha da kenetleneceğimize, Türk toplumu olarak Almanya’da bugünkünden çok daha iyi noktalarda olacağımıza  kalpten inanıyorum.

Bütün bu düşüncelerle, Başkonsolosluğumuzun  sizlere her zaman destek olmaya hazır bulunduğunu bir kez daha tekrarlamak istiyor,  tatil döneminde ve yılbaşında pandemiyle mücadele için alınan tedbirlere bugüne kadar olduğu gibi azami şekilde dikkat etmeniz çağrısında bulunuyorum.

Saygılarımla,

Yonca Sunel

T.C. Hamburg Başkonsolosu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir