Batıgöz Sağlık Grubu’nda Üst Düzey Atama: Yönetim Kurulu Başkanlığına Yenilikçi ve Güvenilir Anlayışıyla Sayın Bülent Söyler Getirildi

Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı rahmetli Op. Dr. Mehmet Söyler hocanın kıymetli emaneti Batıgöz Sağlık Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Sayın Bülent Söyler getirildi. Yenilikçi, yaratıcı ve çözüm odaklı yönetim anlayışıyla yeni görevini üstlenen Yönetim Kurulu Başkanımız Bülent Söyler’i tebrik eder; girişimleri ışığında; ileri teknoloji yeni nesil cihazlarımız ve alanında uzman hekim kadromuzla 18 sene boyunca olduğu gibi sağlık sektöründe hizmet vermeye devam edeceğimizi gururla duyururuz.

Batıgöz Sağlık Grubu’nda Sağlıkta İleri Teknoloji ile Hizmet

Batıgöz Sağlık Grubu ailesi olarak, profesyonel ekibimiz ile yurt içi ve yurt dışı merkezlerimizde hasta odaklı hizmet sunmak, en büyük ilkelerimizdendir. Kuruluş tarihimiz 2004 yılından bu yana yurt içinde İzmir’den sonra İstanbul, Manisa ve Hatay’da; yurt dışında ise Bakü, Romanya, Ukrayna ve Hollanda’da faaliyetlerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz.

Batıgöz Sağlık Grubu olarak, uluslararası standartlarda hizmet ve kalite anlayışından yola çıkarak, uzman kadromuz ve kullandığımız son teknolojiler eşliğinde her hastamıza en iyi bakımı sağlamayı ve böylece sağlık ve esenliğe katkıda bulunmayı görev edinerek gelişimimizi sürekli kılmak misyonuyla çıktığımız bu yolda; vizyonumuz, sağlık turizmine verdiğimiz önemle yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarımızı artırarak Türkiye ekonomisine güç katmaktır. Başlıca değerimiz, hastalarımızın ihtiyaçlarını öncelikli görmektir. Eşsiz bir iş birliği içerisinde çalışan ekibimizle, yenilik ve mükemmellik olgularını rehber edinerek çalışmak, yine en kıymetli değerlerimiz arasında yer almaktadır. Hastalarımıza saygı ve empatiyle yaklaşarak onlara ihtiyacı olan destek ve hizmeti sunmak, vazgeçilmez ilkelerimizdendir. Tedavi süreçlerimiz, tüm bu değerler kapsamında, hastalarımızın fiziksel, duygusal ve manevi ihtiyaçları göz önünde bulundurularak ilerlemektedir.

Tıp dünyasındaki yeni tedavi yöntemleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek bünyemizdeki tüm merkezlere hızla adapte olmak, en büyük amaçlarımızdan biridir. Batıgöz Sağlık Grubu olarak; sağlık camiasında, birbirinden farklı branşlarda, 10 şubemizdeki toplam 61 kişilik hekim kadromuzla birlikte, uzman bir yetkinlikle hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Batıgöz Sağlık Grubu Hakkında:

2004 yılında İzmir’de kurulan, alanında ileri teknolojiyi takip eden ve uygulayan bir sağlık kuruluşu olan Batıgöz Sağlık Grubu, uzman hekim kadrosu ve profesyonel ekibi ile yurt içi ve yurt dışı merkezlerinde hasta odaklı hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Batıgöz Sağlık Grubu, çıktığı uluslararası kalitede sağlık hizmeti sunma yolculuğunda uzman hekim ve profesyonel ekibi ile 2 kıtada, 5 ülke, 7 farklı şehir ve 9 sağlık merkezi ile her gün binlerce kişiye hizmet vermeye devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir