BEDO’YA GEÇMİŞ OLSUN BULUŞMASI

Eğlence sektörüne “Showman” ve “sunucu” olarak gençlik yıllarında ayak basan,  1996 yılında Offene Kanal Hamburg’da radyo programlarına başlayıp 1999 yılında Oryantal Sabah programlarıyla ünlenen ve  17 yıldır da  “Hamburg 1” televizyonunda her cumartesi günü “Oriental Night ” programını sürdüren Bedo lakaplı Bülent Kayaturan, geçirdiği ameliyat sonrasında nekahat dönemini yaşıyor. 

HTBB’DEN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Hamburg Türk Basın Birliği (HTBB)  üyesi olan Bedo’ya, Basın Birliği adına  Başkan Emin Sağlık (Türkses) ve yönetimden Ali Akdemir ile eski başkan  Erdal Atuntaş’ın (Post) katılımıyla bir geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirildi. Tamamen yenilenen Sternschanze semtindeki Pamukkale restorandaki kahvaltılı ziyaret görüşmesinde eski Altona ilçe milletvekili Behçet Algan da hazır bulundu ve esprileriyle Bedo’ya moral verdi. Restoran sahipleri Mehmet ve İrfan Yalçın kardeşler de, ekibi selamlayarak, Bedo’ya sağlıklı günler temennisinde bulundular.  

“KENDİMİ YENİDEN  DOĞMUŞ GİBİ HiSSEDiYORUM!”

HTBB heyetinin geçmiş olsun ziyareti karşısında çok duygulandığını belirten Bedo,  kalın bağırsak ya da kolon kanseri olarak adlandırılan hastalıkla ilk olarak 22 Haziran’da yüzyüze geldiğini ve doktorunun hemen kendisini hastahaneye yönlendirmesiyle,  24 haziran’da ameliyata alındığını söyledi.

 CDU partisi üyesi olarak siyaset yapıp, 2 dönemdir Milletvekili adayı gösterilen Bedo,  4 seanslık  tedavinin ekim ayının 18’ine kadar devam edeceğini belirterek “Artık stresten ve beni yoran olaylardan uzak durmaya çalışıyorum. Ameliyattan sonra kendimi yeniden  doğmuş gibi hissediyorum.  Tedavide uygulanan seanslar 2 hafta boyunca serum- hap tedavisi ve bir hafta ara dinlenme şeklinde geçiyor. Üyesi olduğum HTBB’nin  geçmis olsun ziyareti beni çok mutlu etti. Tüm basın birliği üyesi arkadaşlara,  gerek beni  telefonla arayp, gerekse de sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese sizlerin aracılığıyla teşekkürlerimi iletiyorum. 12 Eylül’de HTBB’nin kahvaltısına iştirak etmeyi düşünüyorum” dedi.

Haber: Ali AKDEMİR

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir