Behçet Algan’dan Volkan Varol’a tam destek!

Hamburg Galatasaray Spor Kulübü Derneği’nin Başkan Adayı Volkan Varol’la  Kurucu Başkan Behçet Algan’ın görüşmesinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Volkan Varol’un nezaket ziyaretini ağabey-kardeş görüşmesi olarak değerlendiren Algan, kendisine başarılar diledi.

Haber: Mehmet ATAK / Foto: Cem SUVEREN

Korona pandemisi kısıtlamalarının ortadan kalması halinde yapılacak Hamburg Galatasaray Spor Kulübü Derneği Genel Kurulu’nda Başkan Adayı olduğunu açıklayan Volkan Varol, nezaket ziyaretleri çerçevesinde Kurucu Başkan Behçet Algan’la da bir görüşme yaptı.

TEMELİ SAĞLAM OLAN BİNA ASLA YIKILMAZ

Varol’un, seçildiği taktirde ekip olarak ele alacakları projeler hakkındaki açıklamaları ile Algan’ın tavsiye ve önerilerinin konu edildiği görüşme sonrasında konuşan “Altona Muhtarı” lakaplı Behçet Algan, bu ziyaretin kendisini çok duygulandırdığını belirterek, özetle şunları söyledi

“Yıllardır derneğimizin yönetim Kurulu’nda görev yapan Volkan kardeşimizin  bu defa Başkan adayı olarak seçime katılacak olmasını memnunlukla karşılıyor ve önemsiyorum.   Galatasaray geleneğine  yakışan bu ziyaret sebebiyle kendisine teşekkür edip başarılar dileyerek, bu yolda bilgi, tecrübe ve önerilerimi her zaman için kendisine ve ekibine sunacağımı ifade ettim. Bir binanın temeli sağlamsa, o bina asla yıkılmaz.”

VOLKAN VAROL’DAN DUYGU DOLU SÖZLER

2001 yılında temeli atılan Hamburg Galatasaray Derneği’nin Kurucu Başkanı Behçet Algan‘ın kendisi hakkında belirttiği  olumlu sözler karşısında gurur duyduğunu ifade eden Voılkan Varol ise, devamında da şu ifadede bulundu:

Camiamızın gönlünde taht kuran Behçet Algan abimizin adaylığımla ilgili sözleri bana ayrı bir moral oldu. Kendisiyle her vesile ile saygı ve sevgi çerçevesinde görüşmelerimiz sürerken, engin bilgi ve tecrübe gücü ile parlak fikirlerinden  de tabii ki yararlanlacağız. Adaylığım konusundaki destek vaadinden dolayı da kendisine teşekkür ediyorum. “

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir