BELLONA Mobilya’nın 608’inci mağazası Halstenbek’te açıldı

Dünya Mobilya sektöründe toplam 608 mağazası ile 20’inci sırada olan BELLONA’nın  Hamburg yakınındaki Halstenbek’teki açılışında konuşan Genel Müdür Mustafa Karamemiş, “Türkiye dışında şu an 159 olan mağaza sayımızı 2023 yılı sonuna kadar  250’ye çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. 

Haber: Mustafa Faruk Özlü / gazetem.eu

Türkiye’nin ihracat kalemleri arasında önemli bir yeri olup, Mobilya sektöründe dünya çapında 20’inci  sıraya adını yazdıran BELLONA, yurt dışındaki 159’uncu mağazasını da Almanya’nın Schleswig-Holstein eyaletine bağlı Halstenbek’te Gärtnerstr. 150 adresinde  toplam 1500 metrekarelik bir alanda hizmete açtı. Toplamda 608 mağaza rakamına ulaşan BELLONA’nın yurtdışındaki hedefi ise, 2023 sonuna kadar 250 mağaza olarak belirlendi.

Teşhir ve satış mağazası olarak müşterilerine hizmet verecek olan Halstenbek’teki BELLONA Mobilya’nın açılışında ortaklar Enes ve Ömer Gümüş ile Yalçın Yiğit, Genel Müdür Mustafa Karamemiş, İhracat Satış Pazarlama Şefi Ali Oymakapi ile bu bölümün Müdürü Arif Emre Ölmeztoprak hazır bulundu. Açılış gününda yaklaşık 300 kişi de ziyaretçi  olarak zengin mobilya çeşitlerini inceleyip, ilgililerden bilgi aldı.

GENEL MÜDÜR MUSTAFA KARAMEMİŞ’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

ENEL MÜDÜR MUSTAFA KARAMEMİŞ’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Dünyanın önde gelen mobilya markalarından biri olan BELLONA‘nın Türkiye ve dünya pazarlarında geldiği durumun ülkemiz için de bir gurur vesilesi olduğunu belirten Genel Müdür Mustafa Karamemiş, özetle şu noktalara değindi: 

*  Türkiye’de mobilya sektörünü domine eden en büyük markalardan bir tanesi olan firmamız BELLONA, . dünya mobilya sektörüne bakıldığında da, ilk 20 içinde çok büyük bir güç olarak dikkat çekiyor.  

* 608’inci mağazamız bugün Halstenbek’le aynı saatte Adana Osmaniye’de açılıyor.  Türkiye dışında global pazarda 159’uncu mağazamızı  burada açmakla övünç duyuyoruz.  2023 sonuna kadar 250 satış noktasına ulaşmayı hedefliyoruz.. Amerika, İtalya, Rusya, Ukrayna ve diğer ülkelerdeki şubelerimiz  de faaliyettedir.

* İhracatı arttırma yoluyla diğer firmalarla birlikte Türkiye’nin branşımızdaki ihracat rakamlarının 6 Milyar Dolar’a ulaşması için yoğun bir mücadele veriyoruz.  Türkiye’de 4,5 milyar TL perakende ciro üreten bir markadan bahsediyoruz. 370.000 metrekare alanda üretim yapan, 2800 çalışanı olan ve satış noktalarındaki personelimizle birlikte toplamda 10 bini aşkın kişinin istihdam edildiği büyük bir şirket durumundayız. 

* Hem marka değerini yükseltmek  ve Türkiye’nin ithalatını düşürerek  ihracatını arttırmak, hem de her geçen gün iş  alanlarımızda yeni istihdamlar yaratmak.. Yemek yediğimiz masaya ilave yeni bir sandalye eklemek.. İş bulup da evine ekmek götürerek sevinen personel için çalışıyoruz. Sürekli bunu büyütmek için de bütün enerjimizle her yerde olmaya özen gösteriyoruz, mücadele veriyoruz. İnşallah sonuçları da bizler adına, markamız adına ve ülkemiz adına da çok güzel olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir