BENTOUR AĞAÇLANDIRMA PROJESİ KAPSAMINDA 15.000 AĞAÇ FIDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Orman Bakanlığı iş birliği ile “10 bin artı bir senin” kampanyası kapsamında toplam 15.000 ağaç fidanı dikildi. Bentour Reisen Genel Müdürü Deniz Uğur, proje tamamlama kapsamında sertifika devir teslim töreni için Antalya’da Orman Bakanlığı Müdür Yardımcısı Fuat Nur ile bir araya geldi.

Deniz Uğur, “Ormanın yeniden ağaçlandırılmasına toplam 15.000 fidan bağışı katkısında bulunabildiğimiz için çok mutluyuz. Geçtiğimiz aylarda 10 bin fidanımıza 5 bin fidan daha eklenmesini, rezervasyonları ile ve sürdürülebilirlik konusuna önemli katkı sağlayan seyahat acentelerimize ve misafirlerimize borçluyuz” ifadesini kullandı.

2012 yılında başlayan “Bentour Ormanı” projesi farkındalık etkinlikleri ile faaliyetlerini sürdürmekde. Ağustos 2021’den 2022’nin başlarına kadar devam eden mevcut bağış etkinliğine ek olarak, Bentour Reisen misafirleri, kış aylarında katılacakları her tur kapsamında Bentour Ormanına ağaç fidanı dikebiliyor.

Bugüne dek, Türkiye Orman Bakanlığı tarafından kullanıma sunulan alana, bağışcıları sayesinde on binlerce ağaç fidanı toprakla buluştu. Bentour Reisen, ağaçlandırma ve doğal varlıkları koruma ve çoğaltma projelerini daha fazla desteklemeye ve gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir