Bentour Reisen cirosunu ikiye katladı

Turizm yaz sezonu 31.10.2022 tarihinde sona ermekte. Bentour Reisen daha bugünden cironun bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla iki katına çıktığını duyurdu.

Bentour Reisen, 2018/2019 sezonu ile kıyaslandığında çok başarılı bir mali yılı arkasında bırakarak, cirosunu %40 arttırdı.

Türkiye destinasyonu bu başarıda büyük rol oynamakta. 150.000 misafir Türkiye seyahatlerini Bentour Reisen ile gerçekleştirerek, 280 bini aşkın uçak koltuğu satılmıştır.

Misafirlerin Türkiye`de öncelikli tercihi Akdeniz bölgesi oldu. %80 ile birinci sırada yer alan Akdeniz’i %15 ile Ege ve %2 ile İstanbul takip etti. Geri kalanı haftalık turlar ve haftalık yat turları olarak %3 oranla kayıtlara geçmekte.

Geçen yıla nazaran tur fiyatların yükselmesiyle birlikte, bu yıl Bentour Reisen Tur Operatörü ile tatil paketi satın alan her bir misafir ortalama 1.150€ ödedi.

Bentour Reisen Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur, ”Türkiye`nin, 2022 yılında misafirlerimiz tarafından en sevilen bölge olarak tekrardan seçilmesinden mutluluk duyuyorum”, diye ifade etti.

Bu yıl Bentour Reisen misafirlerinin 5 yıldızlı otelleri daha fazla tercih ettiklerini söyleyen Kadir Uğur, “Misafirlerimizin kalite ve hizmete verdikleri öneminin farkında olup, birçok ek hizmet sağladık. Özellikle, özel transfer, havaalanı servisi gibi ek hizmetler fazlasıyla rağbet gördü“, diye belirtti.

Bentour Reisen, tüm talepleri karşılamak ve hizmet yelpazesini daha da genişletmek adına, geçtiğimiz yıl Türkiye’de kendi incoming acentesini kurdu. Antalya’daki Bentour Reisen A.Ş ofisinde şu anda 60’tan fazla çalışanı ile yolcularına yerinde hizmet vermekte.

“Kendi incoming acentemiz misafirimize daha yakın olmamızı sağlamakla birlikte, bölgeye de daha hâkim, hizmet aşamalarını daha düzenli ve optimize etme fırsatı veriyor” diye belirten Kadir Uğur, “Bu sayede misafirlerimizle birebir ilgilenebiliyoruz” diye tamamlıyor açıklamasını.

Sahibi tarafından yönetilen en büyük Türkiye tatili uzmanı Bentour Reisen, Alman pazarında Türkiye tatillerine yönelik en kapsamlı şekilde hizmet vermekte. Misafirlerinin, iş ortaklarının, çalışanlarının ve destinasyonların refahını ve güvenliğini her zaman göz önünde bulunduran sorumlu ve sürdürülebilir turizmi temsil etmektedir.

Türkiye tatili uzmanı Bentour Reisen, kendi profesyonel satış ekibi, bölgedeki rehberleri, kaliteli otel ve havayolu ortaklarının seçimi ile sürdürülebilir yüksek kaliteli turizmi garanti etmekte.

Bentour Reisen seyahat acenteleri ile güvenli ve bağlı bir ortaklığı önemseyerek, piyasadaki en cazip komisyon modellerinden birini sunuyor.

Bentour hakkında kısa kısa;

– Yüksek müşteri memnuniyeti sunuyor

– Bentour sloganı “Bentour macht glücklich“ (Bentour mutlu eder)

– Alman pazarında en kapsamlı Türkiye uzmanı

– 50 yılı aşkın Türkiye turizmi uzmanlığı

– Özel uzman rehberleri bölgelerde ve 365 gün 24h ulaşılır durumda

– Misafirlerine dijital tur rehberi ve BENTOUR uygulaması sunuyor

– Seyahat acente ortakları için cazip komisyon modeli mevcut

– “Deutscher Reisesicherungsfond” ve ”Reisegarantie“ sigortalarında üye

Saygılarımızla,

Bentour Reisen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir