BENTOUR REİSEN, TÜRKİYE’YE YOĞUN TALEP BEKLİYOR

Almanya yaz tatiline hazırlanıyor. Vaka sayıları düşerken ve Alman halkının 30%’u minimum ilk doz ile aşılanmış bulunurken, kısıtlama tedbirleri de teker teker kaldırılıyor.Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ise, Almanya ve Türkiye Hükümetlerinin, yazın yine mümkün olduğu kadar fazla ve güvenli bir tatilin sağlanması için, yoğun bir iş birliği içerisinde olduklarını açıkladı.

Bentour Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati, Almanya Dışişleri Bakanı Maas’ın açıklamalarının, son derece olumlu bir etki yaratacağının altını çizerken, “bu açıklama, rezervasyon girişlerinin birden artmasına sebep olacak” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.Göktaş-Rosati: “Yakın geçmişte “Traffics” sistemin trend analizleri, Türkiye’ye olan taleplerin ilk sırada yer aldığını gösteriyor. Geçen yıl Türkiye, sorumlu Turizm’in gerçekleştirilebilirliğini, başarılı bir şekilde, uluslararası kamuoyuna göstermeyi başardı. Ayrıca PCR Test uygulamaları, “SAFE TOURISM” konsepti ve bu yıl izlenen aşı stratejisi, yoğun taleplere neden olan temel olgulardır”, şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Mevcut rezervasyon sayıları, Bentour Reisen’in beklentilerini karşıladığını gösteriyor. Türkiye’ye olan talepler, olumlu rezervasyon trendi ile paralel olarak yükselişte. Yüksek sezon olarak tabir ettiğimiz, en çok rağbet gören tatil dönemlerinde henüz müsaitlikler olsa da, yakın bir zamanda, taleplerin piyasadaki arza üstünlük sağlayacağı aşikar.Bentour Reisen ayrıca, planlamalarına, seyahat acente partnerlerin katılımı ile gerçekleşecek, “Quality Trip” adı altında, info gezilerine de yer veriyor.

Geçen yıl, tanıtım gezilerine start veren ilk tur operatör olarak adından söz ettiren Bentour, bu yıl da önümüzdeki haftalarda, çeşitli başlıklar altında, aşağıda belirtilen dönemlerde, seyahat acente partnerlerini ülkemizde ağırlıyor olacak.

19.05. – 22.05.21 Quality Trip Kemer Bölgesi

06.06. – 09.06.21 Quality Trip Kuşadası ve İzmir Bölgesi

16.06. – 20.06.21 Quality Trip Kaydırak Konseptli Tesisler

15.09. – 19.09.21 Quality Trip

Bentour Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati

Türkiye ve GolfBentour Reisen ayrıca önümüzdeki günlerde ilave olarak, planlamada olan, stajyer seyahat acenta çalışanlarının katılım sağlayacağı, aile otelleri konulu ve odağı Antalya/Lara otelleri olan info gezilerinin ayrıntılarını kamuoyuyla paylaşacak.Göktaş-Rosati “Seyahat acente partnerlerimizin bizzat gelip, güvenli tatili sağlayan konseptleri incelemeleri ve “SAFE TOURISM”’i yaşamaları, son derece önem verdiğimiz bir husustur” şeklinde, bu tür tanıtım gezilerin önemine değinirken; “Quality Trip adı altında gerçekleştirdiğimiz gezilerimiz ile ürünler hakkında geniş çaplı ve paha biçilmez bir eğitim imkanı sağlamış bulunuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Saygılarımızla

BENTOUR REISEN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir