BENTOUR, Turizm Devlerini Hamburg’da buluşturdu

Bentour Reisen Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati 2021/2022 tatil sezonu yeniliklerini seyahat acenta sahiplerine tanıttı.

Haber ve Fotoğraflar: Salih KARTAL

Bentour Reisen Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati, 2021/2022 tatil sezonu yeniliklerini Hamburg’da düzenlenen toplantıda seyahat acentası sahiplerine tanıttı. Hamburg merkezindeki Körri Speisekontor   adlı   nezih resoranda samimi bir atmosferde davetlileri karşılayan Bentour ekibince, Türkiye’den gelen partner temsilcilerinin hazır bulunduğu standlarda, hoteller hakkında bilgiler verildi.

LuJo, NG Phaselis /Bay, Paloma, Rixos, Titanik, Galeria otel standlarının yanında İtalya’nın yüzen otellerini temsilen de Costa gemi filosu, hava taşımacılığında dünyanın önde gelen kuruluşlarının arasında yerini üst sıralara çıkaran Sun Express uçak şirketi temsilcisinin hazır bulunduğu davette seyahat acentası sahipleri büyük bir dikkatle yeni tatil sezonunun yeniliklerini izlediler.

SONGÜL GÖKTAŞ-ROSATİ’DEN 10 BİN FİDAN MÜJDESİ

Yaklaşık dört saat süren programda sunumunu başarılı Genel Müdür Songül Göktaş-Rosati yaptı. Songül Göktaş- Rosati konuşmasında özetle “Türkiye, Alman tatilcinin ilk üç sırasında yer alıyor. Biz ağırlıklı olarak Türkiye Plaj tatilinin yanı sıra mavi yolculuk, özel tekne turları ve kiralanması , tarihi ve kültürel gezileri içeren paket programlar sunuyoruz. Kataloğumuzda hali hazırda yetmişbeş paket programımız bulunuyor. Ama online üzerinde bütün alternatifler sunulmuştur. Yeniliklerimizin içinde hızlandırılmış gümrük ve valiz işlemleri programı ile havaalanında ki beklemeleri en aza indirebileceksiniz ” şeklinde konuştuDevamında ise, Yunanistan’da da destinasyonları olduğuna değindi ve Türk ve Yunan toplumların kültür benzerliğine vurgu yaparak, “Son yılların çok konuşulan konusu dünyanın ekolojik dengesinin korunması ile ilgili  Ocak 2022’den itibaren üyesi olacağımız Çevreyi Koruma İnisiyatifi “Futouris'”in klimayı koruma projesini takip ediyoruz. Bentour olarak biz 2012’den beri “Bentour Ormanı ” adı altında yaptığımız ağaçlandırma programına önümüzdeki yıl 10.000 yeni fidan ile Antalya ve çevresinde geçtiğimiz yaz yanan ormanlık alanların tekrar ağaçlandırımasını Futouris ile birlikte yapacağız” ifadesinde bulundu.

HUZURLU BİR TATİL İÇİN OTELLER HAZIR

Türkiye’den gelen otel temsilcileri de, temsil ettikleri ootelleri görseller eşliğinde tanıttılar. İçlerinde yok yok olan, mimarisi ve konforlarının eşsiz güzellikleri, restaurant , eğlence merkezleri, kumsalları ile  her gruptan insanın huzurlu bir tatil yapıp dinlenebilmesi için kendilerinin hazır olduklarını belirttiler.

Programın sonunda ise, günün anısına davetliler arasında yapılan çekiliş ile konaklama hediye çekleri, uçak biletleri, Bentour‘dan hediye çeki, Costa Esmeralda‘dan minyatür gemi ve özellikle cep telefonu şarjları için ideal olan takviye bataryalar hediye edildi. Bentour’un toplantıları 9 ayrı merkezde devam edecek. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir