BeYou Shop, kaliteli organik ürünleriyle hizmete açıldı

Kuzey Almanya’da yıllardır Medya ve İş dünyasında çeşitli projelerle tanınan Erkan Ak, Organik ambalajlı mamüller, unlu mamüller, meyve, sebze ve soğuk mezeler gibi birçok kaliteli ve farklı ürünlerin tüketiciye sunulduğu ByYou Shop ile yeni bir çalışmaya daha imza attı.

GAZETEM.EU ( Özel Haber)

Hamburg’un merkezindeki  Lübeckerstrasse 78 A adresinde hizmete giren BeYou Shop’un açılışına kuzey Almanya’nın bilinen birçok simalarından katılım oldu. IGMG Hamburg Bölge Başkanı Mehmet Karaoglu, Merkez Camii Başkanı Mehmet Karakaş, Merkez Camii’nin eski ve yeni Yöneticileri, Mühendis Abdullah Öğreten, İşadamları camiasından Lindenbazar Şirketler Gurubu Yöneticisi Mustafa Yazııcı, Ritter Clean GmbH Sahibi Hüseyin Karaefe, Öncü Supermarkt GmbH sahibi Bünyamin Özgül, Meydan Markt GmbH sahibi Hakan Çakar, Doktor Omar Samadzade, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği eski Başkanı Hayri Tüfekci ve medya mensupları ile çok sayıda kişinin  katıldığı bol sohbetli bir açılış yapıldı.

Davetlileri selamlayıp katılımlarından dolayı teşekkür eden Erkan Ak, satışa sunulan organik organik ürünler hakkında kısa bir açıklamada bulundu ve  ürünlerin, Türkiye dahil çeşitli ülkelerden geldiğini de belirtti.Kuzey Almanya İslam Toplumu Başkanı Mehmet Karaoğlu‘nun konuşması ve toplu dua’nın ardından yapılan kurdele kesimi ile BeYou Shop alkışlarla hizmete açıldı. Tamamen organik ürünlerden hazırlanan açık ise büfe oldukça beğenildi.

ORGANİK ÜRÜN DÜŞÜNCESİ 6 YIL ÖNCE DOĞDU

By You Shop’un sahibi Erkan Ak, bizzat yaşadığı bazı tecrübeler sonrasında 6 yıl kadar önce kafasında Organik Ürün düşüncesinin doğduğunu belirterek şunları söyledi: ” Yaptığım araştırmalar sonucu  “Sen kendin ol” mânâsındaki BeYou Shop’u hayata geçirmiş olmamız ve gördüğümüz ilgi karşısında çok duygulandım ve de mutlu oldum. Müşterilerimizin yoğunluğu Alman ve Türk kesiminden olup, ürünlerimiz  gerek lezzet ve gerekse de uygun fiyatlarıyla   büyük beğeni kazanıyor. Pek yakında evlere ve ibürolara da servis sistemini başlatacağız.”

Açılış Günleri ve Saatleri: Pazartesi – Cumartesi 08:00-19:00 arası

İrtibat Tel: 0176-48 63 67 48

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir