BIG-BULL’da yardımseverlik ve dostluklar zirve yaptı

Şanlıurfa kentimizde Empati,  Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneği EMFADER tarafından 1-2 Eylül tarihlerinde düzenlenen  etkinlikler kapsamında Haliliye semtinde çocuklara dağıtılan oyuncak ve eğitimleri için malzeme yardımında bulunan hayırsever Hamburglu vatandaşlarımıza Teşekkür Belgeleri medya huzurunda takdim edildi.

Haber: Mehmet ATAK (Gazetem.eu) / Fotoğraflar: Erdal Altuntaş, Emin Sağlık, Ali Akdemir  

EMFADER tarafından dünyanın daha güzel bir yer olması için gösterdikleri duyarlılık ve farkındalık çalışmalarına empati kurarak iyiliğe hizmetlerinden dolayı  sahibi olduğu Big Bull (Güçlü Boğa)  restoranda Hasan Renkliçay‘ın koordinesinde katılımcılara  belgeleri  verildi.

Yemekli programı, bizzat Urfa’ya kadar giderek hem ödülünü alan, hem de yardım organizasyonuyla ilgili etkinleri yerinde takip ederek haberleştiren  Ali Akdemir sundu.

Bilindiği gibi, EUBA Kuzey Almanya İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Emin Süzen ile gazeteci Ali Akdemir’e “2020 yılı Dünya Empati Ödülü” verilmişti.

Teşekkür Belgesi verilenler: 

Mehmet Üzümcüoğlu

Volkan Varol

Ziya Toprak

Nihat Kırmızı

Sedat Akagündüz

Ali Çelikel

Barboros Keskin

Hasan Ergün

Çağdaş Melikoğlu

Ergün Selvi

Zeynel Düven

HER KESİMDEN KATILICI BİR ARAYA GELİNCE..

Geç saatlere gayet dostane bir havada geçen yemekli  Empati Teşekkür Belgesi dağıtımı akşamında,  çoğunluğu iş çevrelerinden olmak üzere spor, siyaset, medya, STK ve eğitim dünyasından gelen davetli grubunun muhabbetleri,  Facebook’taki sitem, atışma ve kritiklerin aksine tam bir sempati ve dostluk ortamına dönüştü. Herkes  patron Renkliçay’a sunum ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, neşeli ve mutlu bir şekilde evinin yolunu tuttu.

İşte diğer davetliler:  

Ali Şimşek (SPD Milletvekili), Erol Buldak (CHP bölge  Birliği Başkanı) ,  Şuayip Karakuş ( FB ve HADD), Ruhi Özer (Sivaslılar Başkanı), Fikret Tustaş (İşadamı, Müştak Akgül (eski Malatyalılar Bşk.) , Himmet Keklikçi (FB Başkan Yr. ,  işadamı Ufuk Aksoy, Türk medyasından HTBB Başkanı Emin Sağlık (Türkses), Erdal Altuntaş (POST)  ile  Hurşit Köse (Futbol Express) ile Türçe Kültür Dersleri öğretmeni  Oğuzhan Özdemir. 

EMPATİ AKŞAMI SEMPATİ ORTAMINA DÖNÜŞTÜ

Akşam yemeğinde Hamburg’daki yardımsever insanlar ile bazı basın mensuplarını  ağırlayan BİG BULL Steakhaus sahibi Maraşlı Hasan Renkliçay, önayak olduğu yardım kampanyasına çok sayıda dostunun içtenlikle katılmış olmasından dolayı hepsine ve ayrıca da  bizzat Şanlıurfa’ya giderek etkinlik haberlerini Hamburg’a ulaştıran basın mensubu Ali Akdemir’e  teşekkür ederek başladığı konuşmasında, özetle “Yardımseverliğinizin bir nişanesi olarak hazırlanan bu teşekkür plaketlerini sahiplerine vermek ve dostlukları pekiştirip güzel bir akşam geçirmeleri düşüncesiyle düzenlediğim bu akşamda sizleri bir arada görmekten çok mutlu oldum. 

“Empati” akşamının siz değerli katılımcılar sayesinde adeta bir “sempati” ortamına dönüşmş olmasını görmek de beni çok duygulandırdı. Bu tür birlikteliklere toplum olarak ne kadar hasret kaldığımız da böyle bir gece ile  ortaya çıkmış oldu” şeklinde konuştu.

Tıpkı soyadı gibi çok renkli bir kişiliğe sahip olduğunu her fırsatta ortaya koyan Hasan Renkliçay, “Bundan sonraki projelerde de çeşitli vesilelerle ve yeni katılımcılarla birlikte bir araya gelmek için zemin hazırlama gayretinde olacağımı şimdiden söyleyebilirim” açıklamasında bulundu.

Katılımcıların konuşmaları ise, 26 Eylül Almanya seçimleri, Yardımseverliğin önemi, Spor ve STK faaliyetleri üzerinde yoğunlaştı. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir