Caner Erkin hakkında son karar verildi!

Fenerbahçe’de Trabzonspor maçı öncesi disiplinsiz hareketleri yüzünden kadro dışı bırakılan Caner Erkin hakkında karar verildi.

Fenerbahçe’de, Gençlerbirliği ile oynayacağı maç öncesi Caner Erkin’e af çıktı. Caner Erkin, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarındaki Fenerbahçe’de takımla birlikte antrenmanda yer aldı.

Teknik Direktör Erol Bulut ile konuşan Caner Erkin, takım arkadaşlarından ve hocasından özür diledi. Erol Bulut da şampiyonluk yolunda kritik bir sürece girdiklerini ve duygusal davranılmaması gerektiğini söyledi. Erol Bulut ayrıca 32 yaşındaki futbolcuya bundan sonra takım disiplinini bozacak hareketlerde bulunmaması gerektiğini iletti.

Öte yandan İttifak Holding Konyaspor maçında sakatlanan Pelkas da antrenmanda yer aldı.

İki isim de, görev verilmesi halinde Gençlerbirliği maçında takımdaki yerini alabilecek.

Sakatlıkları bulunan Sinan ve Mesut antrenmanda yer almadı. Belinde ağrıları olan Sadık’a ise özel program uygulandı.

Caner Erkin antremanda

TRABZONSPOR MAÇINDAN ÖNCE KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Caner Erkin’in, Trabzonspor maçı öncesi hafta içi takımla yapılan toplantıda “Fenerbahçe böyle oynamaz daha çok hücum yapmalıyız” diye bir ifade kullandığı ve bu yorumun Erol Bulut’un hoşuna gitmediği öğrenilmişti.

Disiplinsiz hareketleri nedeniyle Trabzonspor maçı kadrosuna alınmayan ve o günden beri takımdan ayrı çalışan Caner Erkin, Gençlerbirliği maçıyla takıma dönecek.

Kaynak : SÖZCÜ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir