Çaykur Rizespor ile Galatasaray’ın mücadelesi nefesleri kesti

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı nefesleri kesti! Yağmur altındaki karşılaşma gollere, tartışmalı pozisyonlara, penaltıya ve kırmızı karta sahne oldu. Mücadeleyi sarı-kırmızılı takım 90+11. dakikada Morutan’ın golüyle 3-2 kazanmayı başardı.

Süper Lig’in 8. haftası süper bir maçla sona erdi! Çaykur Rizespor ile Galatasaray’ın karşılaşmasında 5 gol, kırmızı kart ve penaltı çıktı. Mücadele sarı-kırmızılı takımın 3-2’lik galibiyetiyle sona erdi.

Çaykur Didi Stadı’nda oynanan mücadelenin 5. dakikasında Galatasaray, Mostafa Mohamed ile 1-0 öne geçti. Çaykur Rizespor ise 17. dakikada Joel Pohjanpalo ile cevap verdi. Golden sonra sarı-kırmızılı futbolcular, Berkan’a faul yapıldığı gerekçesiyle itiraz etse de VAR’dan sonra da karar değişmedi.

Maçın başında geriye düşen Çaykur Rizespor 26. dakikada Finli forvetiyle bir kez daha topu filere gönderip 2-1’lik üstünlüğü yakaladı.

İkinci yarıya Halil ve Ömer Bayram’ı alarak başlayan Fatih Terim, 72. dakikada da Feghouli yerine Kerem’i oyuna aldı. Galatasaray’ın beklediği beraberlik golü 75’te geldi. Mostafa Mohamed ceza sahasındaki vuruşuyla skoru 2-2 yaptı.

86. dakikada Galatasaraylı Berkan Kutlu büyük hatası sonrasında hem penaltıya sebebiyet verdi hem de kırmızı kart gördü. Çaykur Rizespor’un penaltısında topun başına geçen Boldrin, topu dışarı attı!

Duraklama dakikalarında iki takım da gol pozisyonları yakaladı ancak değerlendiren takım Galatasaray oldu. 90+11. dakikada Diagne’nin sağ kanattan taşıdığı top Galatasaray’a galibiyet golünü getirdi. Diagne rakiplerinden sıyrılıp arka direkte bomboş olan Morutan’a pasını aktardı. Rumen futbolcu kariyerinin en rahat gollerinden birini atarak takımını 3-2’lik galibiyete taşıdı.

Bu sonucun ardından ligde galibiyeti bulunmayan tek takım olan Çaykur Rizespor 1 puanda kalırken, Galatasaray da haftayı 14 puanla 8. sırada tamamladı.

Kaynak : SÖZCÜ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir