CHP Birliği’nden Başkonsolos Kara’ya ziyaret

CHP Hamburg ve Schleswig- Holstein Birliği Başkanı Erol Buldak, yönetimden 3 arkadaşıyla birlikte  T.C. Hamburg Başkonsolosu Emine Derya Kara’ya bir nezaket ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

CHP Hamburg ve Schleswig- Holstein Birliği Başkanı Erol Buldak, Yönetim Kurulu üyesi Hulisi Işıtan ve Hülya Keser ile Denetleme Kurulu’nden Meryem İpek’in yer aldığı CHP heyetinin gerçekleştirdiği ziyarette Başkonsols Emine Derya Kara’ya bir buket çiçek sunularak, kendisine başarı dileğinde bulunuldu. 

Samimi bir ortamda geçen görüşmede, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve  Başkonsolos Kara‘ya ziyaret dolayısıyla gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür edilerek, çeşitli konular üzerinde görüşler dile getirildi. Ziyaret, CHP Birliği’nin Facebook sayfasında da yayınlandı.  

Hamburg Başkonsolosluğu sosyal medya facebook sayfasından ise, ziyaretle ilgili olarak, bir fotoğrafla birlikte “CHP Hamburg ve Schleswig Holstein Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Buldak ve yöneticileri bugün Başkonsolosluğumuzu ziyaret etmişlerdir. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz“ ifadelerine yer verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir