CHP Birliği’nden Bayram Kutlaması

CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliği, RAMAZAN Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Erol Buldak imzasıyla Medyaya gönderilen kutlama yazısında hayli dokunaklı cümlelere de yer verildi. 

İşte CHP Birliği’nin Bayram Kutlama Mesajı:

Ramazan Bayramı bu sene de Dünya’da ve Türkiye’de açlığın, işsizliğin, eşitsizliğin, adaletsizliğin, gelir dağılımındaki uçurumun daha da derinleştiği, Korona Virüsü ile verilen mücadelenin  kısmen de olsa başarı ile sürdürüldüğü koşullarda kutlanıyor.

Ramazan Bayramı bir yanda lüks ve sefa içerisinde yaşayan, servetine servet katanlar,Kamu malını hoyratça kullananlar, çetelere peşkeş çekenler ve hesabını veremeyenler,yarattıkları,besledikleri,beraber fink attıkları, büyüttükleri, tehditlerine boyun eğdikleri mafya bozuntularının elinde oyuncak olanlar; diğer yanda açlık, sefalet ve bir sonraki gün doğacak güneşi görememenin korkusu içerisinde ölüm kalım mücadelesi verenlerin çoğaldığı bir ülkede karşılanıyor.

Farklı inanç ve kültürlere sahip olmalarından dolayı ezilen halkların ve muhalif konumda yer alan herkesin üzerindeki baskı ve şiddet her bayramda daha da artarak devam ediyor. Kardeşlik ve eşitliği sadece bayram günleri aklına getirenler, tarih kitaplarındaki yanlışlardan ders çıkarmaları gerekirken tek arzusu kardeşlik ve eşitlik olanları hedef tahtasına koyarak yeni acılar yaşatmakla tehdit ediyorlar.

Baskı ve ayrımcılığın ortadan kalktığı, açlığın, işsizliğin ve hukuksuzluğun çözüme kavuştuğu bir Türkiye’de yaşamak isteyen herkesi, ülkemizin başına çökmüş bu tek adam rejiminden kurtulabilmek adına ortak mucadele etmeye davet ediyorum.
Türkiye’nin karşılaştığı bu yol ayrımında demokrasiye inanan, hak, hukuk ve adalet duygusunu içinde taşıyan, siyasi düşüncesi ve parti aidiyeti ne olursa olsun, tüm yurtseverlere elimizi uzatmalıyız.

Başta Avrupa’da yaşayanlar olmak üzere tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlar, eşitlik, özgürlük ve refah içerisinde nice bayramlar dilerim.

Rüşvetçi politikacıları,
Düzenbazları,
Hırsızları,
Hainleri seçen halk kurban değil suç ortağıdır.

(George ORWELL)

Saygılarımla !..

CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliği yönetim kurulu adına

Erol BULDAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir