CHP Hamburg Birliği’nden Panel!

Bundan kısa bir süre önce gerçekleştirilen genel kurulda Hulisi Işıtan başkanlığında yönetim kuruluna seçilen Hamburg CHP Birliği, 22 Ocak Pazar günü, CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın katılacağı, „Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında Demokrasi Mücadelesi“ başlıklı bir panel düzenliyor.

Haber: Ali Akdemir

Mersin CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın da onur konuğu olarak katıldığı Seçimli Genel Kurulun ardından, yeni yönetim kurulu hızlı bir çalışma temposuyla faaliyetlerine başladı. İlk etapta 30’un üzerinde yeni üyeyi bünyelerine kazandırarak, yoğun ve çoşkulu bir katılımın olduğu ve eski bakanlardan Ercan Karakaş’ın da katıldığı kahvaltılı sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Yönetimin en son icraatı ise, Kuzey Almanya’nın liman kenti Hamburg’un en işlek alışveriş sokağı olan Mönckebergstrasse’de Türkiye’deki son gelişmeler üzerine bir basın açıklaması yapıldı. “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” adı altında açık alanda gerçekleşen protesto şeklindeki basın açıklamasında, Ekrem İmamoğlu’nun almış olduğu mahkumiyet kararına tepki gösterildi. Basın açıklamasına, Hamburg Eyalet Meclisi Milletvekilerinden SPD partisinden Güngör Yılmaz, Sol Parti’den Deniz Çelik, Yeşiller partisinden Yusuf Uzundağ, Hamburg CHP Hamburg Birliği başkanı Hulisi Işıtan, yönetim kurulu üyeleri, Birliğin eski başkanı Erol Buldak olmak üzere, sivil-toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.

PANEL 22. OCAK PAZAR GÜNÜ

CHP Istanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın konuşmacı olarak katılacağı „Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında Demokrasi Mücadelesi“ adlı panel 22.Ocak Pazar günü saat 15:00’de başlıyacak.

Adres: Le Pares Event (Stiftung Saal)

Osterrade 20 (Lohbrügge semti )

21031 Hamburg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir