GAZETEM

CHP Hamburg Birliği’nin  İftarına 150 kişi katıldı

Hamburg’da Ramazan ayının son iftar yemeği Langenhorn semtindeki Diamond salonunda CHP Hamburg Birliği’nce düzenlendi.

Haber: Mehmet Atak (gazetem.eu)

Hamburg’da düzenlenen iftar proğramları Çarşamba akşamı CHP Birliği’nce verilen 150’yi aşkın katılımlı iftar yemeği ile son buldu. İrfan Gündoğan’ın işlettiği Diamond salonundaki iftar proğramında Başkan Hulisi Işıtan ile Başkan Yardımcısı Erdoğan, kısa konuşmalarında  Bayram, konukları selamlama, katılımdan dolayı teşekkür ve Ramazan Bayramı’nı kutlama  şeklinde ifadelerde bulundular.

Ditib’e bağlı Din Görevlisi Mustafa Bayramm‘ın iftar öncesi ve sonrasında yaptığı konuşmalar ise, bu mübarey ay vesilesiyle insanlar arasında Barış, Destek, Yardımlaşma, Hoşgörü gibi vasıfların daima var olması yönünde idi. Konuşmasını zaman zaman toplumsal konulara yönelik şiirlerden bölümler de zenginleştiren Mustafa Bayram, Ezan ve Dua bölümününde rol aldı.

İFTAR PROĞRAMINDA GÖZE ÇARPAN  BAZI İSİMLER

CHP Hamburg  Birliği Başkanı Hulisi Işıtan, Başkan Yardımcısı Erdoğan Bayrami, Başkan Yardımcısı Zeynep ArslanYönetim Kurulu’ndan Musa Özer, Kenan İşlen, Lider Dalyan, Taşkın Irmak, Doğan Küstül ve Kadın Kolları Başkanı Eylem Doğan ile Kadın Üyeler grubu..  Ticaret Ataşesi Yıldız  Onur, SPD Milletvekili Güngör Yılmaz, Avukat Talha Barut, Dr. Tuğrul Karaman, Dr. Ali Erdoğan, TGH Başkanı Murat Kaplan ve Yönetim ekibi, HADD Başkanı Serdar Temur, EUBA Başkanı Mehmet Emin Süzen, S.- Holstein Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Özlü, FB. Derneği Başkan Yardımcısı Himmet Keklikçi ile yönetimden Şenay Gemici, Medya Mensupları Ömer Polat,  Ahmet Durmuş, Emin Sağlık, Rıza Atamtürk, Yaşar Yıldırım, Zafer Özpolat, Namık Kemal Alıcı ve Bekir Tanrıkulu.

İftar davetlerinin vazgeçilmezlerinden  Hurma, Çorba, Salata, Tas Kebabı, İzmir Köfte, Pilav  ve Baklava’dan oluşan zengin çeşitlerinin sunulduğu proğramda kesinlikle siyasal konuşmalar yapılmaması ve  masalardaki  koyu sohbet ortamı dikkat çekti.

Exit mobile version