CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliği yönetimine son çağrı!

CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Değişim Hareketi adına Fikret İşçi bir manifesto yayınlayarak CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliği Yönetimini derhal Genel Kurul yapmaya davet etti.

Hamburg ve Schleswig-Holstein’da yaşayan, Değerli Türkiye Cumhuriyeti sevdalıları, Sosyal Demokratlar, CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliği üyeleri!.. 

Ben Fikret İşçi.. CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliği’nin Yönetim Kurulu’nda son 8 yıl içinde en zor dönemlerde 2 kez görev aldım. Görev aldığım süre içinde ekip ruhu ile, birlik ve beraberlik içerisinde, temel ve bütünleyici ilkelerimize bağlı kalarak çalıştım. Yaşanan bazı gelişmeler karşısında ise, prensiplerim doğrultusunda görevimden ayrılmak zorunda kaldım. 

Bir süredir çok sayıda CHP Gönüldaşları ile yapılan temas ve görüşmeler sonucu girdiğimiz yolda, 

CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Değişim Hareketi olarak: 

* Örgütsüz ve mücadelesiz hiçbir hakkın elde edilemeyeceği gerçeğini biliyoruz. 

* Bizler uzlaşma kültürünün bireyleri olarak, ulaşabildiğimiz herkesle yan yana geleceğiz. 

* Atatürk’ün çizdiği yolda, onurlu ve gururlu Cumhuriyet bireylerinin CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliği’ne katılımı ve katkıları için teşvik edeceğiz. 

* Durmadan, yorulmadan inanç ve azimle birlikte mücadele edip, kazanacağız. 

* Yolumuzun zorlu, mücadelimizin büyük olduğunun bilincinde olacağız. 

* Milli Kurtuluş Savaşında olduğu gibi ‘’Bir ve Beraber’’ olmak zorundayız. 

* “Keşke Yunan kazansaydı!” diyebilen zihniyetle mücadale etmeliyiz. 

Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti yolundaki mücadale aşkımız, bu yolda aynı duyguları paylaşan, aynı kaygıları taşıyan, aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan arkadaşlarım, tek bir yürek gibi çarpan kararlı dostlarım: 

Yaptığımız istişareler sonucunda, ben Fikret İşçi olarak CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliği’ne başkan adayı olmaya karar verdim. 

Sizleri CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliğinin içinde görev almaya davet ediyorum. 

CHP Adalet ve Demokrasi için iktidara doğru hızla yürürken, bizler de CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliği olarak bu sürece katkı sunalım. CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliğimizi yeni katılımlarla güçlendirelim. 

Son çağrım ise (mevcut) CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliğinin yönetiminedir: 

CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliği’nin Tüzüğü hem Yönetim Kurulu, hem Denetleme Kurulu, hem de Üyeler için emredicidir ve dernek içindeki herkes tüzüğe uymak zorundadır. 

Hâl böyleyken, CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliği Yönetim Kurulu olarak tüzüğün 10 ve 11. maddesine 2,5 yıldır uymamakta ve bunda da ısrar etmektesiniz. 

Bu nedenlerle; 

En kısa zamanda Genel Kurul kararı alıp, tarihini ve yerini belirleyerek Kamuoyuna, Üyelerimize ve Genel Merkezimize açıklayınız. Aksi halde, tüzüğün 11. maddesinin üyelerimize vermiş olduğu yetkiye öncülük edeceğimizi belirtmek isteriz. 

Saygılarımla 

Fikret İşci Hamburg, 15.08.2022

CHP Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliği yönetimine son çağrı!” için bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir