CHP HH SH BİRLİĞİ KONGREYE GİDİYOR

CHP HH SH Birliği yönetim kurulu adına bir basın açıklaması ile kamuoyuna bildiren Başkan EROL BULDAK’ın sözleri söyle;

Başta Pandemi dönemi olmak üzere,CHP Yurtdışı Örgütlenmesinin ve CHP Almanya’nın yeniden yapılanması,görev değişiklikleri, atamalar, yeni örgütlenme modelleri,Tüzük değişlikleri, son olarak yaz tatili öncesi planlanan ve gerçekleştiremediğimiz süreç, akabinde tatil sonrasına planladığımız ancak özel sebeblerden dolayı aksiliklerin oluşması ile uzun bir süreden beri yapamadığımız CHP HH SH Birliğimiz Genel kurul’unu 06 Ekim 2022 tarihinde Yönetim kurulu toplantımızda  aldığımız kararla 27 Kasım 2022 tarihinde yapacağımızı başta Üyelerimiz, CHP gönüllülerimiz olmak üzere tüm kamuoyuna bildiriyoruz.

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yaptığımız her aktive ve çalışmaları CHP Genel Merkezi’mizdeki görevli ve yetkili kişilerle koordinasyon içinde ve karşılıklı görüş alışverişi ile yaptığımızı belirtmek istiyorum.

Bundan sonraki süreçte ayrıntılı bilgileri yasal çerçevede ve tüzüğümüz gereği üyelerimizle ve ilgili kurum ve kişilerle istişare içerisinde paylaşacağız.

Genel kurulumuzun bizlere ve iktidara yürüyen Partimize yakışır şekilde geçmesi inancımla tüm üyelerimizi katkı sunmaya ve katılım göstermeye davet ediyorum.

Bilgilerinize arz ederim

Saygılarımla

CHP HH SH Birliği yönetim kurulu adına

Erol BULDAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir