CHP HH SH BİRLİĞİ RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Ramazan bayramı bu sene de Dünya’da ve Türkiye’de açlığın, işsizliğin, eşitsizliğin, adaletsizliğin, gelir dağılımındaki uçurumun daha da derinleştiği, toplumun tüm kesmini etkileyen ekonomik krizin günden güne daha da arttığı bir dönemden geçiyoruz.

Ramazan bayramı bir yanda lüks ve sefa içerisinde yaşayan, servetine servet katanlar; diğer yanda açlık, sefalet ve bir sonraki gün doğacak güneşi görememenin korkusu içerisinde ölüm kalım mücadelesi verenlerin çoğaldığı bir ülkede karşılanıyor.

Halkın dini duygularını istismar etmeye oldukça mahir olan AKP Hükümeti kriz gerekçesiyle yandaşlarına üst üste destek paketleri sunarken , devletin bütün imkanlarını peşkeş çekerek işçi ve emekçi halkımızı göz göre göre sefalete sürüklediği günlerde kutlanıyor.

Farklı inanç ve kültürlere sahip olmalarından dolayı ezilen halkların ve muhalif konumda yer alan herkesin üzerindeki baskı ve şiddet her bayramda daha da artarak devam ediyor. Kardeşlik ve eşitliği sadece bayram günleri aklına getirenler, tarih kitaplarındaki yanlışlardan ders çıkarmaları gerekirken tek arzusu kardeşlik ve eşitlik olanları hedef tahtasına koyarak yeni acılar yaşatmakla tehdit ediyorlar.

Baskı ve ayrımcılığın ortadan kalktığı, açlığın, işsizliğin,temel hak ve hukuksuzluğun çözüme kavuştuğu bir Türkiye’de yaşamak isteyen herkesi, ülkemizin başına çökmüş bu tek adam rejiminden kurtulabilmek adına ortak mucadele etmeye davet ediyorum. 

Türkiye’nin karşılaştığı bu yol ayrımında demokrasiye inanan, hak, hukuk ve adalet duygusunu içinde taşıyan, siyasi düşüncesi ve parti aidiyeti ne olursa olsun, tüm yurtseverlere elimizi uzatmalıyız.

Başta Avrupa’da yaşayanlar olmak üzere tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlar, eşitlik, özgürlük ve refah içerisinde, daha yaşanılası bir Türkiye hasretmizin en kısa sürede gerçekleşeceği inancımla nice bayramlar dilerim.

Saygılarımla

CHP HH SH BİRLİĞİ Yönetim kurulu adına

Erol BULDAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir