CHP HH SH BİRLİĞİ YURT DIŞI ÖRGÜTLENME ÇALIŞTAYINDAYDI

15 ülkeden 43 birlik başkanı, yöneticiler ve parti yönetici kadrolarının katıldığı 4 gün süren CHP Yurt Dışı Örgütlenme Çalıştayına CHP HH SH BİRLİĞİ adına katılan Erol Buldak ve Hulisi Işıtan çalıştay hakkında açıklamalarda bulundular.

CHP Genel merkezimizin İstanbul Maltepe’de organize ettiği, Başta Genel Başkanımız sayın Kemal KILIÇDAROĞLU olmak üzere,İstanbul Milletvekili sayın Sibel ÖZDEMİR,Yüksel Mansur KILINÇ,Onursal ADIGÜZEL Yunus EMRE, Eskişehir Milletvekili sayın Utku ÇAKIRÖZER,İzmir milletvekili  sayın Mahir POLAT,Ankara il Başkanımız sayın Ali Hikmet AKILLI’nın katkı sunduğu Yurt Dışı Örgütlenmeden sorumlu Genel Başkan yardımcımız sayın Bülent TEZCAN’ın Başkanlığında yapılan, 15 ülkeden 43 birlik başkanımız, yöneticilerimiz ve parti yönetici kadrolarının katıldığı 4 gün süren CHP Yurt Dışı Örgütlenme Çalıştay’ımızı tamamladık.
Çöken, çürüyen sistemi, kurumsal yapıyı ve ekonomiyi yeniden inşa edeceğimiz,
Helalleşeceğimiz,
barışacağımız,herkesle herkesimle kucaklaşacağımız günlere en kısa kavuşacağımız günleri ve
CHP yurt dışı örgütlenmemizin dününü bugününü, yarınını, bütün ayrıntısıyla konuştuk, tartıştık, hedefler koyduk. 
Seçim hazırlıklarını konuştuk. Türkiye önemli bir dönüşümün eşiğinde. Türkiye bugün dünyada ilk defa sandıkta bir diktatörlükten demokrasiye geçişin deneyimini ve pratiğini gösterecek. Cumhuriyetin ikinci yüz yılına girerken Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırma kararlılığıyla, hedeflerini belirlemiş biçimde çalıştayımızı tamamladık.

“Seçim hazırlıklarını konuştuk, örgütlerimiz yurt dışında seçime nasıl hazırlayacağımızı, sandık güvenliğini nasıl sağlayacağımızı konuştuk. Seçim güvenliğini nasıl sağlayacağımızı, sandık görevlilerinin şimdiden nasıl belirlenmesi gerektiğini, onların eğitiminin nasıl verileceğini konuştuk. Bunlara ilişkin hazırlıklarımızı konuştuk.

Katılım sorununu konuştuk. Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın seçime iştirakini, katılımını artırmak için ne yapmalıyız, neler yapmamız gerektiğini konuştuk. Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını konuştuk. Öncelikli konuları konuştuk. Bunların çözümüne odaklandık.

2014 yılından bu yana 2014, 2015, 2018 seçimlerindeki son 5 seçimin değerlendirmesini yaptık. Dersler çıkardık.
Çok verimli geçen toplantılarımızı Tüm yöneticilerimizin katıldığı ve medyanın ilgi gösterdiği,canlı olarak yayınlanan Genel Başkan yardımcımız sayın Bülent TEZCAN’ın basın açıklaması ile taçlandırdık.
Şahsım ve CHP HH SH Birliği Yönetim üyemiz Hulisi IŞITAN ‘ın katılımı ile 11 -14 Ağustos tarihlerinde bu çalıştaya katıldık,her anlamda katkı sunduk.

Bilgilerinize arz ederim 

Saygılarımla 

CHP HH SH BİRLİĞİ Yönetim kurulu adına

Erol BULDAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir