CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİSİ

T.C. Hamburg Eğitim Ataşeliği, Hamburg Türk Öğretmenler Derneği, Hamburg Türk Veliler Birliği ve Hamburg Türk Kadınları Kültür Derneği tarafından  97. Yılını kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sevinç ve bilincini Hamburg ve çevresinde yaşayan çocuklarımıza yaşatmak adına Resim ve Şiir Sergisi düzenlendi.

RESİM SERGİSİ 2 AY AÇIK KALACAK

Resim Sergisi hakkında yapılan ortak açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Yapılan duyuru ve okullarda görev yapan öğretmenlerimizin büyük desteği ile kısa sürede çocuklarımızdan toplanan eserler, 30.11.2020 tarihine kadar mesai saatleri dahilinde Hamburg ve Çevresi Türk Toplumu’nun (TGH) Altona Hospitalstr. 111 adresindeki binasında, sonrasında da Aralık ayında Mittelweg 13,  20148 Hamburg  adresindeki  T.C. Hamburg Eğitim Ataşeliği’nde sergilenecektir.

Pandemi nedeniyle fiziksel olarak gerçekleştirilemeyen kutlama törenlerinin yerine çocuklarımıza, gençlerimize sanatla Cumhuriyet Bayramı sevincini yaşatılması hedefimizdir.Aynı zamanda sergideki eserlerden yapılan video geniş kitlelere ulaşılması için de sosyal medyada da yayımlanmaktadır. Eserlerini gönderen çocuk ve gençlerimize Katılım Belgesi ile teşekkür edilecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir