CUMHURİYET KUPASI YİNE MARMARA SPOR’UN OLDU!

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99 yılı nedeniyle Galatasaray Hamburg Derneği’nce her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Cumhuriyet Kupası Kapalı Salon Futbol Turnuvası“nın 21’incisi Bergedorf semtinde bulunan Ladenbeker Fuhrtweg Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Cumhuriyet Kupası Salon Turnuvası finalinde Marmaraspor, Hamburg Fenerbahçe‘yi 2-0 yenerek, 7. kez kupayı hak kazandı.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

Marmaraspor

Sekiz takımın istirak ettiği turnuvaya, TC Hamburg Başkonsolosu Emine Derya Kara, Hamburg Eyalet SPD Milletvekili Ali Şimşek, TGH başkanı Murat Kaplan, Hamburg Atatürkçü Düşünce Derneği adına yönetim kurulu üyesi Murat Comart, Hamburg Galatasaray Derneği başkanı Nihat Kırmızı, Inter Hamburg başkanı Mehmet Geyik, Hamburg Beşiktaşlılar Birliği onursal başkanı Lütfü Kortağ, HBB başkanı Ertaş Akçelik, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği başkanı Mustafa Çömlek, Hamburg Sivaslılar derneği başkanı Ruhi Özer başkan yardımcısı Salim Yıldız, Yeşiller partisinden Bayram İnan, Müzisyenler Özcan Süer, Murat İnce, futbol hakemi ve Futbol Express haber sitesi sahibi Hurşit Köse olmak üzere, Hamburg’daki STK derneği üyeleri, sporseverler ve Cumhuriyet sevdalıları katıldılar.

Nihat KIRMIZI, Nedim AKYÜREK, Kamuran PETEK

Cumhuriyet çoşkusu ve heyacanı hakimdi!

Turnuva sonucu Marmara spor birinci olurken, Hamburg Fenerbahçe derneği ikinci, Hamburg Galatasaray derneği üçüncü ve Balıkesir Güvem Çepni derneği dördüncü oldu. Etkinlikte bir kez daha Cumhuriyet çoşkusu ve heyacanı hakimdi.

Turnuvada renkli ve sempatik görüntüleri ile dikkatleri üzerinde toplayan takım Balıkesir Güvem Çepniler olurken, Hamburg Beşiktaşlılar Birliği taraftarları ise, örgütlü yapıları ve yoğun katılımları ile göze çarptılar.

Her yıl verilen Centilmenlik Ödülü’nün bu seneki sahibi ise, 70’li yıllardan itibaren spora gönül veren 80 yaşındaki „dayı“ lakaplı Nedim Akyürek aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir