Dİ-LARA BETTEN HAMBURG’DA HİZMETE AÇILDI

15 yıl önce Berlin’de faaliyete başlayıp, bugün 130 çalışanı ile  Almanya’nın 10 şehrinde şubeleri bulunan “Di-Lara Betten” adlı Baza Yatak ve Matratzen üretim firmasının Hamburg’daki şubesi de Sievekings Allle 11 adresinde törenle hizmete girdi.

Haber: Mehmet Atak / Fotoğraflar: Cem Suveren (gazetem.eu)

Erzurum-Narmanlı Ahmet ve Mahmut Basri kardeşlerin ortaklığında Hamburg’da hizmete giren “Di Lara Betten“in açılış günü töreninde İGMG Berlin Bölge Başkanı Hasan İstanbul, Müsiad Berlin Bölge Başkanı Fkret Doğan, İGMG Genel Bşkan Yardımcısı Ramazan Uçar, Kuzey Almanya İslam Toplumu Başkanı Mehmet Karaoğlu ve Merkez Camii Başkanı Mehmet Karakaş, Bremen İGMG’den Adem Sevgi, danışman ve organizatör Sümbül Tarakçılar, Tasarımcı Erkan Ak, Berlin ve Hamburglu işadamları ile Medya mensupları hazır bulundu. İlahi sanatçısı Ömer Koçer de Türkiye’den gelerek açılışa iştirak etti.

AÇILIŞ DUASI VE  KURDELE KESİMİ

Zengin yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği açılış günü proğramında konuşan Di-Lara’nın sahibi Ahmet ve Mahmut Basri kardeşler, davetlileri selamlayarak, Hamburg gibi önemli merkezde yeni bir şube açmaktan.  dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. İGMG Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Uçar hocanın hayırlı olsun temennisini takiben okuduğu dua sonrasında tören kordelesi hep birlikte kesildi ve Di-Lara mağazası hizmete açılmış oldu. 

NESİLDEN NESİLE ÜRÜNLER

Mağazalarında 20’den fazla çeşiti olan Baza Yatak ve 7 çeşit Matratze ürünü teşhir edildiğini ve müşterilerine tamamen sipariş sistemiyle hizmet verildiğini belirten Hamburg  Di-Lara’nın ortak sahibi Ahmet Basri, firmanın işleyiş sistemini şu sözlerle açıkladı:

” Mağazalarımızda en yüksek kalite standarlarındaki ürünleri müşterilerimize sunmaktayız. Baza Yatak ve Matratze çeşitlerimizde kişiye özel tarz ve ölçülerde üretim her zaman mümkündür. Siparişler en kısa zamanda hazırlanarak, talep doğrultusunda evlere kadar götürülüp montajı da yapılmaktadır. Rahat bir uyku için Dizayn, kalite ve sağlamlık yönünden “Nesilden nesile” parolası bizim prensibimizdir.” 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir