EC BOXİNG’TEN ALMANYA VE TÜRKİYE’YE YARDIM

Almanya’da dört kez üst üste yılın en iyi kulübü seçilmesinin ardından, bu yıl dünyanın da en iyi kulübü ödülünü alan Türk profesyonel boks kulübü EC BOXİNG yönetim kurulu başkanı Erol ve eşi Alexandra Ceylan, antrenör Bülent Başer ve eski dünya şampiyonlarından Goran Gogiç ile çok sayıda şampiyon boksör maske sıkıntısı çeken Almanya’ya 21 bin adet maske getirerek gerekli kurumlara dağıtmaya başladı.

EROL CEYLAN : ”ALMANYA MASKE SIKINTISI ÇEKİYOR”

Haber/Foto: Vedat ALYAZ

Corona virüsü nediniyle çok iyi önlemler alan ülkemizde maske sıkıntısı çekilmemesinin ardından yardımları Almanya’ya yönlendirdiğini belirten EC BOXİNG yönetim kurulu başkanı Erol Ceylan, ”Ülkemizde ise ihtiyaç sahibi olanlara ekmek dağıtımı yaptırıyoruz. İstanbul’da çeşitli şubeleri olan Meydan Ekmek Fırını ile anlaşma yaptık. Şimdilik günlük olarak bin kişiye ücretsiz ekmek dağıtımı yaptırıyoruz. Bu sayıyı ihtiyaca göre ilerleyen günlerde arttırabiliriz. Bilindiği üzere Almanya’da maske sıkıntısı yaşanıyor. Bunun üzerinde dünyanın çeşitli ülkelerindeki sportif ve ticari ilişkilerimizi kullanarak, 21 bin adet FFP2 isimli nano teknoloji iel üretilmiş, ventilli maskeyi Almanya’ya getirdik. Eşim Alexandra, antrenörümüz Bülent Başer, şampiyonumuz Goran Gogic ve diğer boksörlerimizle birlikte altı bin adetini hastanelere dağıttık. Kalan maskeleri ise Hamburg belediyesine teslim ettik. Hamburg belediyesi bize maskeleri götürürken koruma tahsis edebileceğini belirtti çünkü şu an maske altın değerinde burada, ancak biz kabul etmedik. Ayrıca dünyanın her yerindeki boksör ve boks adamlarına yazarak adreslerini göndermeleri halinde kendilerine maske gönderebileceğimizi vurguladık” dedi.

DOĞUM GÜNÜNÜ MASKE DAĞITARAK KUTLADI

48. Doğum gününü maske dağıtarak geçiren iş ve spor adamı Erol Ceylan, Vietnam’dan getirdiği maskeler ile bu amansız hastalığa karşı insanları yaşatmak için çaba sarf etti. Geçtiğimiz günlerde kızı Asena ve damadı Ali Bulut’un Azra ismini verdikleri bir bebekleri de dünyaya gelen Erol ve modacı eşi Alexandra Ceylan, torun sahibi olmanın mutluluğunu da yaşıyorlar. Kulübün basın danışmanı Vedat Alyaz ve baş antrenör Bülent Başer, virüs nedeniyle çok sayıda maçlarının iptal olduğunu vurgulayarak, ”Bu yıl İstanbul’da gala planlamıştık. Ayrıca Almanya’nın yanı sıra, dünyanın bir çok yerinde maçlarımız olacaktı, maalesef hepsini iptal etmek zorunda kaldık. Ancak, bu zor günler bitince tekrar karşılaşmaları düzenleyeceğiz” diye konuştular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir