Yeniden Refah Partisi’nden 2 günlük Hamburg ziyareti

Erbakan Vakfı Hamburg Bölge temsilciliğinin organizesinde, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Doğan Bekin ve Mehmet Altınöz’ün de   katılımlarıyla dolu dolu geçen Kuzey Almanya programları kapsamında Hamburg’da bir çok kurum, kuruluş, iş yeri ve STK teşkilatları ziyaret edildi.

Haber: Mehmet Atak

Harburg semtindeki MEKAN Restoranda düzenlenen toplantıda ise, çok sayıda davetli hazır bulundu. Türkiye’den gelen Erbakan Vakfı ve Yeniden Refah Partisi yöneticilerinin konuşmalarında,  2023 yılı ilkbahar aylarında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili  seçimleri ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın karşılaştıkları zorluklar dile getirildi. Katılımcılardan gelen Bedelli Askerlik, Emeklilik, Sağlık ve Gümrük gibi konulardaki şikayetleri not alan Vakıf yöneticileri,  bu konuları Türkiye’deki ilgili makamlara ileteceklerini belirttiler. Proğramın devamında ise diğer gündem konuları üzerinde sohbet edildi.

Ziyarete Erbakan Vakfı Hamburg temsilcisi Süleyman Altınova, MKYK Üyesi Erhan Şengül ve Erbakan Vakfı Avrupa Koordinatörü ve MKYK Üyesi Halid Erdemir de iştirak etti. Hamburg’un çeşitli bölgelerine yapılan ziyaretlerde Erbakan Vakfı’na karşı gösterilen sıcak ilgiden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden Vakıf temsilcileri, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan‘ın da muhtemelen seçimler öncesinde Hamburg’u ziyaret edeceğini belirttiler. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir